مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) ، به نقل از معاونت آموزشی و پژوهشی، عصر سه شنبه 17 اردیبهشت 1398 به مناسبت گرامیداشت مقام استاد، نشست صمیمی با حضور رییس، هیأت رییسه و اعضاء هیأت علمی در محل سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه ضمن تبریک روز استاد به اساتید وتقدیر و تشکر از زحمات ایشان به ارائه گزارشی اجمالی از مهمترین فعالیتهای انجام شده در دانشگاه پرداخت.
  • برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه های داخلی و خارجی جهت جذب دانشجو؛
  • انعقاد تفاهم نامه هایی با دانشگاه های شهید بهشتی، شهید رجایی و خوارزمی؛
  • راه انداری کانون قرآن و نهج البلاغه؛
  • راه اندازی نشریه های علمی دانشجویی؛
  • تشکیل انجمن های علمی دانشکده ها؛
  • تجهیز دانشگاه به سامانه های نرم افزاری، همکاران سیستم (مالی)، نرم افزار سدف (آموزش)، نرم افزار فراکاووش(کتابخانه)، نرم افزار اتوماسیون (اداری)؛
  • باز طراحی سایت دانشگاه و ترجمه آن به دو زبان در آینده ای نزدیک؛
  • راه اندازی دانشکده ادبیات و علوم انسانی؛
  • راه اندازی دوره دکتری؛
  • واگذاری مجتمع لاریجان و قرار داد به بهره بردار؛
  • جذب 4 پروژه از بودجه پژوهشی مجمع جهانی اهل بیت(ع)؛
  • همکاری و تعامل با کتابخانه های دانشگاه تهران و کتابخانه ملی؛
  • چاپ دو عنوان کتاب در سال 1397؛
 از مهمترین فعالیت های انجام شده ای بود که دکتر میر احمدی در گزارش خود به آنها اشاره کرد. ریاست دانشگاه، در پایان سخنان خود، اساتید را به تلاش و کوشش بیشتر در جهت آموزش و تربیت دانشجویان پیرو اهل بیت (ع) و همچنین ارتقاء جایگاه علمی و پژوهشی خود، که یکی از شاخصه های ارتقاء دانشگاه است دعوت کرد.

در ادامه دکتر محمد امامی پور؛ معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، گزارشی از عملکرد معاونت و همچنین فعالیت های در دست اقدام ارائه نمود. این جلسه با ارائه مطالب و نقطه نظرات اساتید به پایان رسید.