کارمندان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با رئیس و معاون اداری و مالی دانشگاه دیدار و گفتگو کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام، بعدازظهر یکشنبه 12 خرداد 1398،  حجّت الاسلام دکتر منصور میراحمدی؛ رئیس و دکتر علی درویشی؛ معاون اداری ومالی دانشگاه در جلسه ای صمیمی با کارمندان دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه دکتر میراحمدی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛ در ماه مبارک رمضان و تبریک عید سعید فطر، از تلاش های کارمندان در مدت 2 سال ریاست خود در دانشگاه تشکر و قدردانی نمود و هدف از تشکیل این جلسه را ارائه گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه و همچنین درخواست استمداد از کارمندان برای کمک در ادامه راه دانشگاه عنوان کرد.
دکتر میراحمدی، صدور احکام جدید ،اعمال افزایش حقوق سال 98، پرداخت معوقه فروردین، راه اندازی صندوق پس انداز کارکنان، را از کارهای انجام شده در طی چند ماه اخیر بیان کرد و افزود در این شرایط اقتصادی تلاش بر این است تا جایی که ممکن است بتوانیم به بهبود وضعیت حقوقی کارمندان کمک بکنیم.
ریاست دانشگاه در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به جلسه هیأت امناء اخیر از تصویب دو رشته حقوق بین الملل و علوم ارتباطات اجتماعی خبر داد و افزود در حال تلاش برای راه اندازی یک رشته دکتری نیز هستیم.
 ایشان در ادامه فراموش نکردن مشی صرف جویی در دانشگاه، حساس بودن به هویت دانشگاه و جدیت بیشتر نسبت به کارها را، از انتظارات خود از کارمندان بیان کرد و افزود ما باید در همه عرصه ها به سمت استاندارد های بهتری حرکت کنیم تا بتوانیم زمینه ارتقاء دانشگاه را فراهم کنیم.
در ادامه دکتر درویشی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز توضیحاتی در خصوص تصویب آیین نامه و راه اندازی صندوق پس انداز کارکنان ارائه کرد.

جلسه رئیس دانشگاه با کارمندان به روایت تصویر

OP-13980312 (2)
OP-13980312 (7)
OP-13980312 (1)