• معاونت آموزشی و پژوهشی

معاون آموزشی و پژوهشی

حجّت الاسلام و المسلمین سیّد صادق پیشنمازی

مدرک تحصیلی : سطح چهار حوزه

• تحصیلات تا دیپلم را (1360)در ساری گذراندم وبا توجه به نیاز جبهه های جنگ و تعطیل بودن دانشگاه ها در انقلاب فرهنگی، عازم منطقه شدم ودر زمان های مختلف، حدود 13 ماه درجبهه های جنگ حضور پیدا کردم  ، بعد از مدتی برای کسب معارف دین، تصمیم گرفتم وارد حوزه علمیه قم شوم ، به لطف خداوند متعال تحصیلات حوزوی را از نیمه دوم سال 1361 آغاز نمودم و در زمانی مناسب تمام سطوح یک، دو، سه و چهار (کاردانی، کاشناسی، ارشد و دکتری ) را در سال 1377 بصورت پیوسته و با موفقیت به اتمام رساندم و از پایان نامه دکتری به نام جبر و اختیار در مثنوی، دفاع کرده و موفق به دریافت پایان نامه، با درجه عالی گشتم، و در همان سال موفق به دریافت حکم استادی جهت تدریس در دانشگاه ها شدم .
    نزدیک به 18سال در درس خارج اساتید برجسته حوزه علمیه قم شرکت نمودم  و در سال 1377 از استان مازندران در خبرگان رهبری شرکت نموده وبا معدل 18، اجتهاد بنده مورد تأیید اعضاء محترم شورای نگهبان قرار گرفت  و به عنوان جوان ترین کاندیدای کشور در سال 1377 در این عرصه حضور یافتم .
    درعلوم مختلف همچون ادبیات، بیان، فقه، اصول (سطح وخارج)، فلسفه، کلام، درایه، تفسیر و... از اساتید بزرگواری بهره بردم ، همانند: آیةالله العظمی وحید خراسانی، آیةالله العظمی میرزا جواد تبریزی، آیةالله العظمی فاضل لنکرانی، آیةالله جوادی آملی، آیةالله جعفر سبحانی، آیةالله صالحی مازندرانی، آیةالله مصباح یزدی، آیةالله اشتهاردی، آیةالله صلواتی، آیةالله دکتر بهشتی، حجت الاسلام والمسلمین استاد فیاضی، حجت الاسلام والمسلمین ربانی گلپایگانی، پایانی، حجت الاسلام والمسلمین تهرانی و...

• در عرصه ارائه معارف دین فعالیتهائی داشتم : نزدیک به 15 سال در دانشگاه های مختلف (مانند: تربیت مدرس تهران، پزشکی مازندران، دانشگاه قم، اراک و...)حضور تبلیغی وبعضا تدریسی داشتم وبیشتر به بحث پیرامون مباحث فلسفی وکلام اسلامی و نیز اخلاق می پرداختم  در حوزه علمیه نیز  فلسفه، کلام اسلامی، فقه، اصول، ادبیات، تفسیر واخلاق را تدریس نمودم
    و مدتی است که در دانشگاه بین المللی اهل البیت علیهم السّلام موضوعاتی همچون: کلام اهل بیت علیهم السّلام در منابع اهل سنت، فرق و مذاهب و اخلاق را تدریس می کنم

• در عرصه تحقیق و پژوهش نیز دارای فعالیتهائی می باشم : تحقیق در 8 جلد از کتاب جواهر که توسط مؤسسه صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، که به زیور چاپ آراسته گردید (فقه صاحب جواهر از کتب مهم سطوح عالی حوزه ها می باشد) ترجمه نزدیک به 3000 روایت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السّلام تحت عنوان مختصر الوسائل الشیعه، بررسی جبر و اختیار در مثنوی، بررسی جبر از منظر قرآن وحدیث، کنترل جمعیت اهل سنت از منظر صحابه، فضائل اهل بیت علیهم السلام در منابع اهل سنت، مناظرات حضرت امیر المؤمنین علیه السلام، روایت گری ازتاریخ صلح حدیبیه ، کودکی پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم، جنگ حنین، شهدای فخ و...از دیگر فعالیت های پژوهشی می باشد که انجام گرفته است .  در امر تدوین کتب دینی سوم دبیرستان، پیش دانشگاهی، اول، دوم و سوم راهنمائی درگروه مربوطه حضور فعال داشتم (لازم به ذکر است : برخی از کتب مذکور در سطح ملی وبرخی به صورت آزمایشی در کشور  تدریس می شود )