اطلاعیه شماره پنج جذب و پذیرش متقاضیان فارسی زبان (غیر ایرانی ) در سال تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

اطلاعیه شماره پنج جذب و پذیرش متقاضیان فارسی ­زبان (غیر ایرانی) در سال ­تحصیلی 98-1397

به اطلاع می ­رساند، بنابر اطلاعیه شماره یک متقاضیان گرامی تنها تا 1396/11/30برای نهایی کردن ثبت ­­نام خود مهلت دارند. بنابراین پیشنهاد می ­شود در اسرع وقت نسبت به نهایی کردن ثبت ­نام خود اقدام نمایند.

توجه داوطلبان به نکات زیر جلب می ­گردد:

1. مهلت ثبت ­نام به هیچ وجه تمدید نخواهدشد.
  2. در صورت عدم تأیید نهایی ثبت­نام توسط داوطلبان، اسامی افراد از لیست متقاضیان حذف خواهدشد. شایان ذکر است تنها دریافت کد رهگیری به منزله قطعی کردن ثبت ­نام می­باشد. توجه داشته باشید که داوطلبان می ­بایست در هر دو سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (saorg.ir:8081) و سامانه جامع جذب و پذیرش دانشگاه (admission.abu.ac.ir) به صورت همزمان ثبت­نام نمایند.
  3. اطلاع ­رسانی درباره پرونده داوطلبان از طریق ایمیل و صندوق ورودی در پروفایل داوطلب (به نشانی abu.ac.ir) انجام می ­گیرد. لذا داوطلبان از راه­ های مذکور می ­توانند وضعیت پرونده­ های خود را پیگیری نمایند.
  4. با توجه به بررسی­ هایی که تا کنون به عمل آمده، نقص عمده پرونده داوطلبان پایین بودن کیفیت مدارک آپلود شده است. لذا از متقاضیان گرامی درخواست می­ شود به منظور تسریع در تکمیل پرونده و بررسی و ارزیابی آن، از ابتدا مدارک اسکن شده و با کیفیت در سامانه آپلود نمایند.

دانلود اطلاعیه شماره 5

چاپایمیل

اطلاعیه شماره چهار جذب و پذیرش متقاضیان فارسی زبان (غیر ایرانی ) در سال تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه داوطلبین می ­رساند، فرآیند بررسی مدارک متقاضیانی که ثبت ­نام خود را نهایی نموده­ اند، توسط دانشگاه آغاز گردیده است. بر این اساس و همان ­طور که در راهنمای جامع ثبت ­­نام متقاضیان تحصیل در سامانه ­­های الکترونیکی «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران» و «دانشگاه بین ­­­المللی اهل ­بیت (ع)» (منتشر شده در اطلاعیه شماره سه) اعلام گردیده، داوطلبین محترم می ­توانند با مراجعه به پروفایل شخصی خود در سامانه جامع دانشگاه بین ­المللی اهل ­بیت (ع) به نشانی ams.abu.ac.ir از وضعیت ثبت­ نام خود آگاهی یابند. این امکان از طریق ورود به قسمت صندوق ورودی (مدیریت پیام ­ها) که در تصویر مشخص شده است، فراهم گردیده است. شایان ذکر است امکان ورود به پروفایل شخصی تنها از طریق نام کاربری و رمز عبور که در مرحله اول ثبت­نام در سامانه دانشگاه انتخاب شده ­است، امکان ­پذیر خواهد بود:

توجه متقاضیان گرامی به موارد ذیل جلب می­ گردد:

1. با مراجعه به پروفایل خود از وضعیت بررسی پرونده ثبت ­نام خود آگاهی یافته و این مسئله را به صورت مستمر انجام دهند.
  2. در صورت نیاز و درخواست دانشگاه، نسبت به رفع نواقص مربوط به ثبت ­نام خود در اسرع وقت اقدام کنند. بدیهی است درخواست دانشگاه صرفاً از طریق ارسال پیام به داوطلبین صورت خواهد گرفت که از طریق صندوق ورودی قابل دسترسی می ­باشد. هم­چنین قابلیت پاسخ­ دهی به پیام ­ها از سوی متقاضیان از طریق این سیستم فراهم است. بر این اساس تبادل کلیه پیام ­ها بین دانشگاه و متقاضیان فقط از طریق سامانه (پروفایل داوطلبین) امکان ­پذیر خواهد بود. لذا خواهشمند است وضعیت پرونده ثبت­ نامی خود را تنها از طریق سامانه پیگیری گردد.
  3. به آن­ دسته از افرادی که با وجود ثبت و بارگذاری کامل و موفقیت ­آمیز اطلاعات و مدارک، هنوز اقدام به ثبت ­نهایی پرونده خود نکرده ­اند، پیشنهاد می ­شود جهت تسریع در فرآیند بررسی پرونده خود از سوی دانشگاه، در اسرع وقت نسبت به این امر اقدام کنند.

دانلود اطلاعیه شماره 4

چاپایمیل

اعلام کد ویزای متقاضیان پذیرفته­ شده غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان در سال ­تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

بدینوسیله ضمن تبریک مجدد به دلیل پذیرش متقاضیان گرامی در دانشگاه بین­ المللی اهل­ بیت (ع) به اطلاع می رساند ویزای پذیرفته شدگان صادر گردیده که در ادامه این اطلاعیه قابل مشاهده است. لذا از ایشان درخواست می گردد جهت دریافت ویزای خود به سفارت جمهوری اسلامی ایران واقع در پایتخت کشور خود مراجعه نمایند.

همان­طور که در اطلاعیه قبلی اشاره شده است:

متقاضیان گرامی می ­بایست به نحوی برنامه­ ریزی نمایند که در تاریخ 1 بهمن 1396 جهت شروع دوره آموزش زبان فارسی، خود را به دانشگاه معرفی کنند.

شایان ذکر است متقاضیان می ­بایست نسخه اصلی مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی خود را جهت تأیید به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور متبوع خود ارائه نموده و نسخه تأیید شده توسط سفارت همراه با نسخه اصلی مدرک تحصیلی و ریزنمرات مقطع کارشناسی را در زمان ثبت ­نام به دانشگاه بین ­المللی اهل ­بیت (ع) ارائه نمایند.

دانلود اطلاعیه-VISA

چاپایمیل

اعلام نتایج جذب و پذیرش متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان در سال ­تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

بدینوسیله نتایج جذب و پذیرش متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان جهت پذیرش برای سال­ تحصیلی 98-1397 به اطلاع می ­رسد.

دانلود نتایج جذب و پذیرش متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان