اعلام کد ویزای متقاضیان پذیرفته­ شده غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان در سال ­تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

بدینوسیله ضمن تبریک مجدد به دلیل پذیرش متقاضیان گرامی در دانشگاه بین­ المللی اهل­ بیت (ع) به اطلاع می رساند ویزای پذیرفته شدگان صادر گردیده که در ادامه این اطلاعیه قابل مشاهده است. لذا از ایشان درخواست می گردد جهت دریافت ویزای خود به سفارت جمهوری اسلامی ایران واقع در پایتخت کشور خود مراجعه نمایند.

همان­طور که در اطلاعیه قبلی اشاره شده است:

متقاضیان گرامی می ­بایست به نحوی برنامه­ ریزی نمایند که در تاریخ 1 بهمن 1396 جهت شروع دوره آموزش زبان فارسی، خود را به دانشگاه معرفی کنند.

شایان ذکر است متقاضیان می ­بایست نسخه اصلی مدرک تحصیلی مقطع کارشناسی خود را جهت تأیید به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور متبوع خود ارائه نموده و نسخه تأیید شده توسط سفارت همراه با نسخه اصلی مدرک تحصیلی و ریزنمرات مقطع کارشناسی را در زمان ثبت ­نام به دانشگاه بین ­المللی اهل ­بیت (ع) ارائه نمایند.

دانلود اطلاعیه-VISA

چاپایمیل

اعلام نتایج جذب و پذیرش متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان در سال ­تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

بدینوسیله نتایج جذب و پذیرش متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان جهت پذیرش برای سال­ تحصیلی 98-1397 به اطلاع می ­رسد.

دانلود نتایج جذب و پذیرش متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی ­زبان

چاپایمیل