اطلاعیه شماره سه جذب و پذیرش متقاضیان فارسی زبان (غیر ایرانی) در سال تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

اطلاعیه شماره سه جذب و پذیرش متقاضیان فارسی ­زبان(غیر ایرانی) در سال ­تحصیلی 98-1397

جهت سهولت ثبت­ نام متقاضیان گرامی، راهنمای جامع ثبت ­نام متقاضیان تحصیل در سامانه­ های الکترونیکی «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران» و «دانشگاه بین­­ المللی اهل­­ بیت (ع)» به پیوست قابل دریافت می ­باشد.

شایان ذکر است فرآیند ثبت ­نام متقاضیان مشتمل بر دو بخش می ­باشد:

• در بخش اول، متقاضی می ­بایست اقدام به ثبت­ نام در سامانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران به آدرس saorg.ir:8081 نماید و از سامانه کد رهگیری دریافت کند.
  • در بخش دوم، متقاضی می بایست با داشتن کد رهگیری اخذ شده از بند اول، در سامانه جذب و پذیرش دانشگاه بین­ المللی اهل ­بیت (ع) به آدرس admission.abu.ac.ir ثبت نام کند و از این سامانه نیز کد رهگیری دریافت کند.

بر این اساس راهنمای جامع ثبت ­نام متقاضیان فارسی ­زبان (غیر ایرانی)، گام­های این دو ثبت ­نام را به صورت کامل برای متقاضیان توضیح داده و مطالعه آن برای متقاضیان گرامی اکیداً توصیه می ­گردد.

دانلود راهنمای جامع ثبت ­نام متقاضیان

چاپایمیل

اطلاعیه شماره دو جذب و پذیرش متقاضیان فارسی زبان (غیر ایرانی) در سال تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

اطلاعیه شماره دو جذب و پذیرش متقاضیان فارسی ­زبان(غیرایرانی) در سال تحصیلی 98-1397

اسامی موسسات و مراکز علمی کشور افغانستان که با دانشگاه بین ­المللی اهل ­بیت (ع) تفاهم ­نامه داشته و در پذیرش، جذب و معرفی متقاضیان همکاری می­ نمایند، به شرح ذیل اعلام می­ گردد.

• شورای طلاب بامیان
  • شورای طلاب جاغوری
  • دانشگاه غرجستان
  • دانشگاه اشراق
  • دانشگاه ابوریحان
  • دانشگاه بامیکا
  • دانشگاه خاتم ‌النبیین (ص)
  • دانشگاه ابن ‌سینا مزارشریف
  • موسسه فرهنگی و اجتماعی تبیان
  • مرکز تحصیلات عالی اهل ­بیت (ع)
  • موسسه اهل ‌بیت (ع) مزارشریف

بر این اساس متذکر می ­شود تمامی اطلاعیه ­ها و تبلیغاتی که از سوی سایر مراکز صادر می ­گردد، فاقد اعتبار بوده و دانشگاه بین­ المللی اهل بیت (ع) مسئولیتی در قبال آن بر عهده نخواهد داشت. بدیهی است دانشگاه آنها را به عنوان معرف رسمی نخواهد شناخت.

دانلود اطلاعیه شماره 2

چاپایمیل

اطلاعیه شماره یک جذب و پذیرش متقاضیان فارسی ­زبان (غیر ایرانی) در سال­ تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

اطلاعیه شماره یک جذب و پذیرش متقاضیان فارسی ­زبان(غیر ایرانی) در سال­ تحصیلی 98-1397

به اطلاع متقاضیان و علاقمندان می­ رساند، فرآیند جذب و پذیرش دانشجویان فارسی­ زبان در دانشگاه بین­ المللی اهل­ بیت (ع) برای سال­ تحصیلی 98-1397 آغاز شده است. شایان ذکر است این فرآیند از 1396/09/01 الی 1396/11/30 (30 نوامبر 2017 الی 19 فوریه 2018)، صرفاً در مقطع کارشناسی­ ارشد انجام می­ پذیرد.

• رشته­ های مورد پذیرش عبارتند از:
  1. تاریخ اسلام
  2. فلسفه و کلام اسلامی
  3. حقوق جزا و جرم­شناسی
  4. عرفان اسلامی(رشته عرفان اسلامی، رشته ­ای مستقل و از رشته­ های زیرمجموعه الهیات و معارف اسلامی محسوب می­ شود.)
  5. روابط بین­ الملل
  6. زبان و ادبیات فارسی
  7. اقتصاد اسلامی
  8. حقوق خصوصی
  • شرایط عمومی جذب عبارتند از:
  1. حداکثر سن 28 سال؛
  2. تجرد (دانشجویان متأهل امکانات خوابگاهی متأهلی دریافت نخواهند کرد.)؛
  3. هوش بالا و اصالت خانوادگی؛
  4. سلامت روحی و جسمی؛
  5. «تطبیق حداکثری رشته تحصیلی کارشناسی با رشته انتخابی در کارشناسی­ ارشد»، «داشتن حسن شهرت خانوادگی» و «آشنایی با روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» طبعاً سبب اولویت در پذیرش می­ شود؛
  6. نداشتن سابقه تحصیل به صورت بورسیه در مقطع مشابه (کارشناسی­ ارشد) در دانشگاه­های ایران.
  • با توجه به سوابق تحصیلی، مصاحبه و اتخاذ امتیاز نهایی، دانشجویان در چهار دسته بورسیه «الف»، «ب» ، «ج» و «د» پذیرفته خواهند شد.
  1. بورسیه نوع «الف»: آموزش، تغذیه و خوابگاه رایگان به‌علاوه دریافت کمک‌هزینه تحصیلی؛
  2. بورسیه نوع «ب»: آموزش، تغذیه و خوابگاه رایگان بدون دریافت کمک‌هزینه تحصیلی؛
  3. بورسیه نوع «ج»: آموزش، تغذیه و خوابگاه رایگان و پرداخت 150 دلار در هر ترم؛
  4. بورسیه نوع «د» : آموزش، تغذیه و خوابگاه رایگان و پرداخت 300 دلار در هر ترم.

نکته یک: اگر دانشجویان در پایان هر ‌ترم معدل 18 به بالا اخذ کنند، بورسیه آن­ها یک‌ مرتبه ارتقاء خواهد یافت. همچنین کسب معدل 15 به پایین باعث تنزل بورسیه خواهد شد.

• شایان ذکر است:
  1. نوع بورسیه پس از تصویب و اعلام به متقاضیان، تنها در صورت احراز شرایط مذکور در «نکته یک» تغییر خواهد کرد.
  2. رشته پذیرفته­ شده پس از تصویب و اعلام به متقاضیان به هیچ­ وجه قابل تغییر نخواهد بود.
  • روش ثبت‌نام:
  1. متقاضی می‌تواند با مراجعه به وبگاه saorg.ir:8081 ثبت‌نام نموده و اسکن مدارک خود را بارگذاری نماید. متقاضیان باید در مرحله دوم ثبت‌نام حتماً گزینه (24-دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت) را انتخاب نمایند. پس از طی مراحل و نهایی شدن ثبت‌نام، یک کد رهگیری به متقاضی اختصاص داده می‌شود که باید آن را ذخیره کرده و در سامانه دانشگاه (بند بعدی) ثبت نماید.
  2. متقاضی باید پس از انجام بند فوق و دریافت کد رهگیری، با مراجعه به سامانه دانشگاه به نشانی admission.abu.ac.ir نسبت به ثبت­ نام خود اقدام کند. پس از طی مراحل ثبت‌نام یک کد رهگیری به متقاضی اختصاص داده می‌شود که باید آن را ذخیره کند.

متقاضی می­بایست پس از انجام موفقیت­ آمیز دو ثبت ­نام فوق­ الذکر (دریافت کد رهگیری) منتظر اطلاع ­رسانی دانشگاه باشد.

• ملاحظات تقویمی:

زمان ثبت‌نام در هر دو سامانه

اعلام نتیجه توسط دانشگاه

(در قالب اسامی افراد اصلی و ذخیره)

1396/09/01 الی 1396/11/30

(30 نوامبر 2017 الی 19 فوریه 2018)

1397/05/01

(23 جولای 2018)

نکته دو: جهت حفظ نظم آموزشی دانشگاه، زمان­بندی فوق­ الذکر تحت هیچ شرایطی قابل تمدید نمی­ باشد.

• راه­ های ارتباطی:
  • پیام‌رسان تلگرام به شماره 9101915801 21(98+) و نام کاربری (آی­دی) ABUadmission@

دانلود اطلاعیه شماره 1