اطلاعیه شماره ده جذب و پذیرش متقاضیان فارسی ­زبان (غیر ایرانی) در سال ­­تحصیلی 98-1397

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرفته ­شده در دانشگاه بین ­المللی اهل­ بیت علیهم السّلام در سال­ تحصیلی  98-1397 می ­رساند، شماره ویزای صادرشده برای دانشجویان به پیوست این اطلاعیه قابل دریافت می ­باشد. ضمن عرض تبریک مجدد، توجه دانشجویان گرامی به نکات ذیل جلب می­ گردد:

1. تاریخ اعتبار ویزای صادر شده تا 1397/05/31 بوده و پس از آن اعتبار ویزا ملغی خواهد شد. لذا خواهشمند است برنامه­ریزی زمانی مناسب را جهت دریافت ویزا از سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور متبوع خود به عمل آورید.
  2. به استحضار می ­رساند پذیرفته ­شدگان «اصلی» باید در بازه زمانی 1397/06/03 تا 1397/06/16 به دانشگاه بین­ المللی اهل­ بیت علیهم السلام مراجعه نمایند. این تاریخ قطعی و غیر قابل تمدید است.
  3. ارائه مدرک تحصیلی و ریز نمرات دوره کارشناسی که به تأیید سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور متبوع رسیده باشد، ضروری است.
  4. در صورتی که هر یک از پذیرفته ­شدگان «اصلی» لیست­ ها در تاریخ مذکور (1397/06/03 تا 1397/06/16) به دانشگاه مراجعه نکنند، بلافاصله، پذیرش آن ­ها لغو شده و با نفرات «ذخیره» در لیست (به ترتیب اعلام شده) تماس گرفته­ خواهد شد و افراد لیست «ذخیره» باید از تاریخ 1397/06/17 تا 1397/06/23 برای ثبت­ نام به دانشگاه مراجعه نمایند.
  5. خیلی مهم: ثبت‌نام و دریافت ویزا برای تعدادی از داوطلبان، به دلیل قدیمی بودن پاسپورت آنها با مشکل مواجه شده است که موضوع از دو ماه قبل به اطلاع ایشان رسیده است. بالطبع در صورت عدم رفع مشکل توسط دانشجویان مذکور، امکان صدور ویزا و در نتیجه ثبت‌نام آنها وجود نخواهد داشت. این دانشجویان تنها تا تاریخ 1397/5/15 برای رفع مشکل خود و ارائه پاسپورت الکترونیکی مهلت دارند.

دانلود شماره ویزا

چاپایمیل