رئیس دانشگاه

دکترسيدابوالحسن مخزن موسوي

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (علیهم السّلام)

سوابق رئیس دانشگاه
    • دكترا در رشته علوم اسلامي از دانشگاه اسلامي لبنان(الجامعة الاسلامیة)
    • فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) دررشته اديان و عرفان از دانشگاه تهران
    • كارشناسي در رشته اديان و عرفان از دانشگاه تهران
    • ديپلم متوسطه از دبيرستان مروي تهران
    • آيت الله شهيد مرتضي مطهري
    • آيت الله شهيد دكتر محمد مفتح
    • علامه شيخ محمد تقي جعفري
    • استاد دكتر عبدالحسين زرين كوب
    • استاد دکتر محمد جواد مشکور
    • استاد دكتر محمد باقر حجتي
    • استاد دكتر احمد لواساني
    • آيت الله مير اسماعيل سيد سجادي
    • آيت الله صالحي نجفي ( زنجاني ) " درس هاي رسائل ، مكاسب و كفاية " و ...
    • ▪ دبير مدارس تهران
    • ▪ معاون پرورشي آموزش و پرورش تهران ( منطقه 18)
    • ▪ نماينده مردم شهرستان رودبار در مجلس شوراي اسلامي ( دوره دوم )
    • ▪ مشاور وزارت آموزش و پرورش
    • ▪ عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي
    • ▪ مدير گروه معارف اسلامي دانشگاه شهيد بهشتي
    • ▪ عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات(گروه عربی)
    • ▪ عضوكميته مطالعات فرهنگي سازمان بسيج اساتيد كشور
    • ▪ عضو كميسيون ملي يونسكو ،کمیته آموزش و پرورش،( با حكم وزير علوم)
    • ▪ عضو شوراي فرهنگي دانشگاه شهيد بهشتي
    • ▪ دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه شهید بهشتی(نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری)
    • ▪ رئیس مرکز آموزش عالی اهل بیت علیهم السلام
    • ▪ عضو شورای سیاست گذاری هم اندیشی استادان دانشگاههای کشور
    • ▪ عضو اتاق فکر معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • ▪ تدریس دروس:
    • ▪ گروه معارف اسلامي
    • ▪ علوم قرآني
    • ▪ مقدمات تفسير قرآن
    • ▪ متون تفسيری به زبان عربي
    • ▪ متون عرفاني به زبان عربي
    • ▪ متون تاريخي به زبان عربي
    • ▪ متون حدیث
    • ▪ متون نهج البلاغه
    • ▪ ادب سياسي دراسلام به زبان عربي
    • ▪ ادب سياسي اهل البيت(ع)
    • [1]مقاله "الولي والولايه في اصطلاح اهل العرفان " كه در فصلنامه "آفاق الحضاره الاسلاميه " در پژوهشگاه علوم انساني وزارت علوم به چاپ رسيد.
    • [2]مقاله " الانسان الكامل هو الحقيقه المحمديه " كه در پژوهش نامه علوم انساني دانشكده ادبيات دانشگاه شهيد بهشتي به چاپ رسيد.
    • [3]مقاله " الانسان الكامل عند جلال الدين المولوي الرومي "
    • [4]مقاله " الالفاظ الداله علي اهل البيت (ع) و آرا علماء السنه فيها " كه در شماره اخير پژوهشنامه علوم انساني دانشكده ادبيات دانشگاه شهيد بهشتي به چاپ خواهد رسيد.
    • [5] نظریه ابن عربی فی ختم الولایه و نقدها و تحلیلها.
    • [6] دراسه تحلیلیه فنّیّه فی أسس الأهلیه الرئاسیه المستفاده من الخطبه الفدکیه.
    • [7] مقاله " راهكارهاي تحقق عدالت در نهج البلاغه " ارائه شده به جشنواره نهج البلاغه دانشگاه هاي كشور كه چکیده آن از سوي نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به چاپ رسيد .
    • [8] مقاله " نگرشي تحليلي به راهبرد اصلاح طلبي در نهضت عاشورا" ارائه شده به همايش سراسري امام حسين (ع) كه از سوي مجمع جهاني اهل بيت به چاپ رسيد .
    • [9] مقاله " شايسته سالاري در حكومت ديني از نگاه حضرت فاطمه عليها السلام (بررسي خطبه فدكيه ، ارائه شده به كنگره علمي حضرت فاطمه (س) كه چكيده آن از سوی كنگره(که مجری آن حوزه علمیه قم و مشهد بود) به چاپ رسيد و اصل مقاله نیز به چاپ رسیده یا خواهد رسيد .
    • [10]مقاله " انتظار و انسان كامل " ارائه شده به همايش " انتظار ظهور " در مشهد مقدس كه از سوي موسسه انتظار نور وابسته به دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به چاپ رسيد .
    • [11]مقاله " بحث و بررسي ادله عقلي ابن ميثم بحراني در اثبات خلافت علي (ع)‌ بعد از رسول خدا (ص) " كه در كنگره بين المللي بزرگداشت ابن ميثم بحراني ارائه گرديد ،و توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات به دو زبان به چاپ رسید.
    • [12]مقاله " تامين اجتماعي و وظايف دولت در عصر انتظار " ارائه شده به همايش " انتظار ظهور " در مشهد مقدس.
    • [13] مقاله " آسيب شناسي در فرهنگ عاشورا و انتظار " ارائه شده به همایش دانشــگاه امام صادق (ع)
    • [14]نقش نماز در تربیت دینی و تکامل معنوی انسان، ماهنامه تربیت، وزارت آموزش و پرورش.
    • [15]راهکارهای تربیت دینی نوجوانان و جوانان از جنبه ی نظری.
    • [16]راهکارهای عملی تربیت دینی نوجوانان و جوانان.
    • [17]نقش شایسته سالاری در اصلاح الگوی مصرف.
    • [18]كتاب " نگرشي به سيماي اقتصاد اسلامي "
    • [19]ترجمه كتاب " النجاه في القيامه في تحقيق امر الامامه " تاليف ابن ميثم بحراني ، كه از سوي پژوهشگاه علوم انساني به چاپ رسيد .
    • چاپ دوم ترجمه این کتاب با مقدمه رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات وتوسط آن سازمان به چاپ رسید.
    • [20]كتاب " پيام عاشورا " كه در سال 86 به چاپ دوم رسيد .
    • [21]كتاب " عدالت اجتماعی از نگاه علی علیه السلام،جلد اول تحت عنوان الگوی حکومت عدالت محور) " در سال 1387 به چاپ رسید.
    • [22] كتاب " عدالت اجتماعی از نگاه علی علیه السلام،جلد دوم تحت عنوان راه کارهای تحقق عدالت اجتماعی که در شرف چاپ است.
    • [23] تألیف کتاب" الانسان الكامل في النصوص العرفانیة" به زبان عربي که از سوی پژوهشگاه علوم انساني درحال چاپ می باشد.
    • [24]اجراي طرح پژوهشي مصوب معاونت پژوهشي دانشگاه شهيد بهشتي "نگرشي تحليلي به راهبرد اصلاح طلبي در نهضت عاشورا "
    • [25]تدوین طرح " ارتقای سطح فرهنگي تربیتی دانشگاه ها "
    • [26]تدوین نظام جامع تربیتی دانشگاه ها از سوی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های کشور(در حال انجام).

چاپایمیل