احمد مسجد جامعی، عضو شورای اسلامی شهر تهران از دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) بازدید کرد

نشست صمیمی معاونین و مدیران دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران، روز یکشنبه مورخ ۲۱ دیماه ۱۳۹۹ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، در این نشست که با حضور احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، دکتر مهرشاد کاظمی مدیر سازمان گردشگری شهرتهران ، دکتر صالحی، معاون ارتباطات و امور بین الملل، دکتر قمی، معاون پژوهش و فناوری و دکتر رضیئی، مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد ، دکتر احمد مسجد جامعی  با ارائه پیشنهاداتی فرهنگی و آموزشی  آینده ای روشن را برای این دانشگاه آرزو کرد و گفت : استفاده از اساتید برجسته و علمی سایر کشورها می تواند در برندسازی این دانشگاه گامی موثر و کارساز باشد.

گفتنی است در این نشست صمیمی در بسیاری از مسائل مربوط به حوزه های فرهنگی و علمی دانشگاه تبادل نظر شد.