اطلاعیه شماره دو جذب و پذیرش متقاضیان غیرایرانی و غیرفارسی زبان سال تحصیلی 1401-1400

به استحضار کلیه متقاضیان غیر ایرانی و غیر فارسی زبان تحصیل در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ می رساند که با موافقت ریاست محترم دانشگاه و شورای جذب، مهلت ثبت نام تا تاریخ ۱۰-۰۶-۱۳۹۹ تمدید شد. متقاضیان می توانند تا تاریخ فوق با مراجعه به سایت دانشگاه و یا ارتباط با مدیریت جذب از یک از راه های ارتباطی زیر نسبت به ثبت نام اقدام فرمایند.

همچنین مقرر گردید، با توجه به زیرساخت های آموزش مجازی ایجاد شده در دانشگاه، چنانچه شیوع ویروس کرونا در ایران و یا کشورهای متقاضیان تحصیل تا زمان شروع کلاس های زبان فارسی، یعنی در دی ماه ۱۳۹۹، ادامه یابد، کلاس های آموزش زبان فارسی به صورت مجازی برگزار خواهد شد و جای هیچ گونه نگرانی برای متقاضیان وجود ندارد.