انتصاب دکتر مهتاب رضیئی به عنوان رئیس اداره روابط عمومی و جانشین معاونت ارتباطات و امور بین الملل

دکتر مهتاب رضیئی طی حکمی به عنوان رئیس اداره روابط عمومی و جانشین معاونت ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام؛ دکتر مهدی صالحی؛ معاون ارتباطات و امور بین الملل؛ طی حکمی دکتر مهتاب رضیئی را به‌ عنوان رئیس اداره روابط عمومی و جانشین معاونت ارتباطات و امور بین الملل منصوب کرد.

متن حکم به این شرح است:

سرکار خانم مهتاب رضیئی

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده سرکار عالی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان رئیس اداره روابط عمومی و جانشین معاونت ارتباطات و امور بین الملل منصوب می شوید .

نظر به اهمیت و جایگاه دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) در سطح بین‌المللی، انتظار دارد با همکاری همه واحدهای دانشگاه از جمله حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری، دانشجویی و فرهنگی در جهت معرفی دستاوردهای علمی دانشگاه در قالب تفاهم نامه های مشترک ، جذب دانشجویان نخبه و ارتقای دانشگاه در رتبه بندی های دانشگاهی با استفاده از همه ظرفیت‌های درون و برون دانشگاهی گام‌های مؤثر و مستمرّ بردارید. در ضمن لازم است با رصد افکار عمومی، واحدهای مختلف دانشگاه را در تأمین نیازهای جامعه ، یاری رسانید.

امید است با توکل به پروردگار متعال و همیاری همکاران فرهیخته هیات علمی و دیگر همکاران دانشگاه، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و مؤید باشید.