دکتر سعید جازاری: روابط علمی و پژوهشی با کشور پاکستان افزایش خواهد یافت

نشست دوستانه  رایزن مطبوعاتی آموزشی، فرهنگی و گردشگری سفارت پاکستان با رئیس و معاونین دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام روز یکشنبه مورخ 19 اردیبهشت 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام، خانم عنبرین گل شاهد رایزن مطبوعاتی، آموزشی، فرهنگی و گردشگری سفارت پاکستان در تهران با دکتر سعید جازاری رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام و معاونین دانشگاه در خصوص توسعه همکاری‌های علمی – پژوهشی و پذیرش دانشجویان پاکستانی در دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین جازاری ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه گفت: ما به علت روابطی که با پاکستان داریم قرار است امکانات ویژه‌ای برای دانشجویان پاکستان قرار دهیم و برنامه‌های فعلی ما بر این است که تعاملات خود را با پاکستان افزایش دهیم.

وی افزود: این دانشگاه می‌تواند در رشته های ادبیات و علوم انسانی ، مدیریت، حقوق ، اقتصاد، فلسفه، تاریخ، علوم اجتماعی و فنی مهندسی به ویژه رشته مکاترونیک پذیرای دانشجویان کشور پاکستان باشد.

دکتر جازاری در ادامه گفت: تبادل علمی بیین اساتید و دانشگاه ها، برگزاری همایش های بین المللی مشترک ، تبادل دانشجو و استاد و برگزاری تعاملات موثر علمی و پژوهشی با کشور پاکستان از برنامه های فعلی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام می باشد

خانم گل شاهد نیز ضمن تشکر از  برگزاری این دیدار گفت: من معتقدم روابط پاکستان و ایران باید خیلی گسترده تر از این بشود . در زمینه های آموزش پژوهش تکنولوژی و رسانه ای باید روابط گسترده و قوی شوند و در آینده تفاهم نامه‌هایی امضا شوند.

رایزن مطبوعاتی آموزشی، فرهنگی و گردشگری سفارت پاکستان افزود: ایران تاریخچه علمی خوبی دارد و پاکستان خواهان این است که از این سوابق استفاده بکند.

لازم به ذکر است برگزاری کنفرانس های علمی، وبینارهای مشترک بین اساتید ، استفاده از مرکز مطالعات کوتاه برای اساتید کشور پاکستان ، برقراری ارتباط با دانشگاه کویته و لاهور و برگزاری کلاس های مشترک و دیدار سفیر پاکستان از دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.