دکتر سعید جازاری: مرکز رشد و فناوری دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) اولین مرکز رشد مذهبی- علمی در ایران و خاورمیانه است

جلسه هیأت اجرایی کانون دانش آموختگان دانشگاه امام صادق (ع) با حضور دکتر سعید جازاری رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، دکتر نوبهار نایب رییس هیأت مدیره سازمان اطلاع رسانی بورس اوراق بهادار کشور، دکتر خسروی، مدیر نظارت بر بورس سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر ملابخشی رئیس بخش بین الملل بانک ملت ، دکتر امیرپور، مشاور رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران و حجت الاسلام و المسلمین قمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) ، دکتر سعید جازاری در ابتدای جلسه ضمن طلب مغفرت برای پدر معنوی خودشان آیت الله مهدوی کنی یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند و گفتند: بخش مرکز رشد و فناوری دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) که به همت و تلاش معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه تاسیس شده است به عنوان اولین بخش مرکز رشد مذهبی – علمی در ایران و خاورمیانه است.

وی در ادامه اشاره کرد: هدف از تاسیس این مرکز این است که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بتوانند وارد حوزه های تجاری شوند و راه های ارتباطی – مالی بین ایران و آن کشورها یعنی کشور موطن خود را ایجاد کنند.

دانشجویان خارجی که به ایران می آیند برای مسائل کاری در کشور خود دچار مشکلاتی هستند که ما دراین مرکز به آن ها کمک می کنیم تا در بستر مجازی و با استفاده از اپلیکیشن های موفق بتوانند در منطقه خود موفق باشند که البته نمونه هایی هم داشته ایم که به سود دهی منجر شده است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، از ۴  دانشکده مستقل، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشکده مطالعات اسلامی، دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری، دانشکده علوم و فنون و ۲ دپارتمان، دپارتمان مطالعات و تحقیقات زنان و دپارتمان زبان های خارجی تشکیل شده است که هدف این دانشگاه تعلیم دانشجویان خارجی است و نه تربیت به معنای خاص آن.

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) گفت: امیدوارم با همکاری و تجربیاتی که شما عزیزان دارید بتوانیم در رونق بخشی این دانشگاه قدم بزرگ و محکمی برداریم و در همین راستا استفاده از اساتید ممتاز کشوری به عنوان استاد مدعو و یا حتی به عنوان استاد رسمی از اولویت های این دانشگاه است.

وی افزود: در این مدت ارتباطات بین المللی خوبی با حوزه اروپا و جهان اسلام برقرار شده است و این از آن جهت حائز اهمیت است که ما در این فضای سنگین که نسبت به ایران ایجاد شده توانسته ایم این حرکت مهم را انجام دهیم و امیدواریم که بتوانیم روزی جزء دانشگاه های ممتاز بین المللی باشیم .

گفتنی است، این جلسه با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ساعت ۱۶  روز چهارشنبه مورخ ۱۷ دیماه ۱۳۹۹ در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.