دیدار دوستانه سفیر سابق ایران در کشور غنا در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)

روز شنبه مورخ ۱۳ دیماه سال ۱۳۹۹ نصرت الله مالکی سفیر سابق ایران در کشور غنا میهمان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، در این دیدار که با حضور دکتر سعید جازاری رئیس دانشگاه، دکتر مهدی صالحی معاون ارتباطات و امور بین الملل، دکتر قمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مهتاب رضیئی رئیس روابط عمومی و جانشین معاونت ارتباطات و امور بین الملل و جمعی از دانشجویان کشور غنا برگزار شد، دکتر نصرت الله مالکی سفیر سابق ایران در کشور غنا گفت: امیدوارم با حضور دانشجویان جدید کشور غنا به این دانشگاه، ارتباطات علمی و پژوهشی بیشتری با این کشور برقرار کنیم.

وی افزود: دانشگاه اهل بیت (ع) با هدف ارتقای علمی و برگزاری کرسی های علمی بین المللی می تواند دریچه ای برای ارتباطات علمی پژوهشی فی مابین کشور ایران با کشور غنا باشد که در این راستا دانشجویان تازه وارد می توانند نمایندگان خوبی برای این منظور باشند.

در ادامه جلسه دکتر سعید جازاری رئیس دانشگاه تاکید کرد ارتقا و تحول سطح علمی و رونق بخشی این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که برای رسیدن به این هدف برگزاری دوره های تخصصی علمی، کرسی های هم اندیشی، اردوهای دانشجویی، اضافه شدن رشته های جدید در دانشگاه، جذب هیات علمی و …. از اهم موضوعاتی است که در دست اقدام می باشد. ایشان آفریقا را به عنوان یکی از اولویت های اصلی ارتباط و همکاری علمی و دانشگاهی برشمرد و گفت تلاش خواهیم کرد دانشجویان خارجی این دانشگاه با خاطره خوبی فارغ التحصیل و به کشور خود بازگردند.

شایان ذکر است دکتر نصرت الله مالکی کارشناس مسئول میز سنگاپور در اداره کل جنوب شرق آسیا، کارشناس سیاسی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مانیل ، کارشناس مسئول میز فیلیپین ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشورهای سیرالئون و غنا بوده است.