مراسم گرامیداشت دهه فجر برگزار شد + تصاویر

مراسم گرامیداشت چهل و دومین فجر انقلاب اسلامی، روز یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری انجمن های دانشجویی و کانونهای فرهنگی در نمازخانه دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) این مراسم ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط یکی از دانشجویان آغاز گردید.

در ادامه حجّت الاسلام و المسلمین زارع از اساتید دانشگاه درباره دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر ملل مسلمان و سایر ادیان سخنانی را بیان کردند.

شعرخوانی یکی از خواهران دانشجو درباره انقلاب اسلامی و قیام امام خمینی (ره)، مقاله یکی از دانشجویان درباره انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر گروه های جهادی افغانستان و نیز ملتهای مسلمان از دیگر برنامه های برگزار شده در این مراسم بود.

در پایان از اعضای انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی که در طول دوره مسئولیت، همکاری و فعالیت مؤثری داشته اند از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد.