نشست صمیمی رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با دانشجویان

نشست صمیمی رئیس دانشگاه با دانشجویان ورودی سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ ،صبح روز سه شنبه مورخ ۱۶ دیماه ۱۳۹۹ در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، دکتر سعید جازاری در نشستی دوستانه که با حضور دانشجویان ورودی های سال ۹۹ و سال ۹۸ برگزار شد، خود را خدمتگزار اهل علم معرفی کرد و گفت: خدمتگزار اهل علم بودن از لحاظ معنوی و ملکوتی بسیار ارزشمند است و خدمت به علم و مکتب علمی شغل انبیاء است.

وی در ادامه بالاترین فریضه را علم معرفی کرد و گفت : خانواده و کشوری که به سلاح علم مسلط است نیاز دیگری ندارد و در جایگاه های علمی هرجا که تاکید بر علم شده ، انسان های صاحب علم و سخنان مبتنی بر علم همواره موفق بوده اند.

رئیس دانشگاه به این نکته اشاره کرد که ایران و منطقه خاورمیانه از دیرباز مهد علم بوده است و قبل از اینکه دانشگاه های معروف اروپایی و آمریکایی تاسیس شوند، مدرسه های علمی زیادی در این منطقه وجود داشته است.

سعید جازاری خدمت به سفیران علمی و کار در محیط دانشگاهی را باعث افتخار دانست و گفت: این دانشگاه علیرغم اینکه مکانی برای علم آموزی است و نفس علم تقدس دارد، نام این دانشگاه نیز مزین به نام اهل بیت (ع) می باشد که اهل بیت (ع) متعلق به نژاد، مردم ، کشور و ملیت خاصی نیست و حتی در کشورهای اروپایی و آمریکایی هم نام مقدس فاطیما و ائمه اطهار با احترام برده می شود.

حجت الاسلام و المسلمین جازاری، تغییر مکان دانشگاه، وسعت آن، تغییر محل خوابگاه و ارتقاء فعالیت های فرهنگی را به عنوان گام های نخستین تغییرات اساسی در سیاست های اجرایی دانشگاه معرفی کرد و افزود: مدیران اجرایی و سیاست گذاران دانشگاه برنامه های متنوعی از جمله برگزاری دوره های مهارتی ، اردوهای علمی تفریحی ، زبان آموزی و جشن روز ملی دانشجویان ملیت های مختلف و …. را در دستور کار دارند و هرچه زودتر نتایج آن دیده خواهد شد.

در انتها دکتر سعید جازاری از دانشجویان خواست تا به عنوان نمایندگان علمی کشور خودشان، به علم اهمیت دهند و دانش اندوزی را با جدیت دنبال کنند تا بتوانند به عنوان سفیران علمی و فرهنگی در آینده کشورشان موفق باشند.

وی تاکید کرد : دانشجویان باید در حوزه علمی جدی باشند و دانشگاه نیز در این زمینه فعال عمل خواهد کرد.

رعایت نظم از دیگر موضوعاتی بود که رئیس دانشگاه مطرح کرد و بیان کرد: اگر امروز به عنوان اندیشمندان علمی بتوانید خوابگاه چند متری خودتان را نظم بدهید در آینده نیز می توانید کشور خود را منظم کنید و خوابگاه و کلاس منظم نشانه ذهن واندیشه ی زیبا است.

لازم به ذکر است در این جلسه دکتر مهدی صالحی معاون ارتباطات و بین الملل، دکتر سید عابدین بزرگی معاون آموزشی و فرهنگی ، آقای محمدعلی قدرت آبادی معاون اداری و مالی ، دکتر مهتاب رضیئی رئیس اداره روابط عمومی و بین الملل، آقای ابوالفضل گودرزی مدیر حراست، آقای محمود کیاستی مدیر حوزه ریاست و جمعی از همکاران اداری و پژوهشی حضور داشتند. و جلسه با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.