بیست و ششمین نشست علمی همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب (ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص)

بیست و ششمین نشست علمی همایش بین‌المللی حضرت ابوطالب (ع)؛ حامی پیامبر اعظم(ص) روز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، پیش نشست کنگره بین المللی حضرت ابوطالب حامی پیامبر اعظم (ص) به همت معاونت پژوهش و فناوری با همکاری معاونت ارتباطات و امور بین الملل در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار می شود.

ارائه دهندگان این نشست آیت الله یوسفی غروی؛ استاد و مؤلف برجسته مؤسسه تاریخ اسلامی و حجّت الاسلام زارع خورمیزی؛ عضو هیأت علمی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و دبیر علمی این نشست، دکتر مهدی محمدی؛ عضو هیأت علمی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) می باشد.

این نشست با موضوع “عرصه ها و علل ابوطالب ستیزی در گستره تاریخ” روز سه شنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در سالن کنفرانس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود.