هشتمین نشست از دوره سوم هیأت امنای دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام، بعدازظهر پنجشنبه 2 خرداد 1398 جلسه هیأت امنای دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

در این جلسه که با ریاست حجّت الاسلام و المسلمین محمد حسن اختری؛ رئیس هیأت امناء و دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت علیهم السّلام و حضور اعضای هیأت امناء از جمله: دکتر محمّد نهاوندیان؛ (نماینده رئیس جمهور)، دکتر غلامعلی حداد عادل، دکتر غلامعلی منتظر( نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر سیّد علی حسینی(نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) و حجّت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی( رئیس دانشگاه) برگزار گردید؛ به بحث و بررسی پیرامون موضوعات مختلفی پرداخته شد و موارد مهمی به تصویب رسید.

بازدیدها: 0