آیت الله محقق کابلی از مراجع تقلید شیعه به ملکوت اعلی پیوست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ین المللی اهل بیت (ع) آیت الله العظمی «قربانعلی محقق کابلی» مرجع عالیقدر جهان تشیع پس از سالها خدمت به اسلام و مسلمین دار فانی را وداع گفت و به لقاءالله پیوست.
ایشان در طول سالهای متمادی حضور در نجف اشرف از محضر اساتید نامی و برجسته آن حوزه علمیه راقیه ـــ همچون حضرات آیات «سید عبد الاعلی سبزواری»، «شیخ کاظم تبریزی»، «سید عبد الحسین رشتی»، «شیخ محمدتقی آل رازی»، «شیخ صدرا بادکوبه ای»، «شیخ عباس قوچانی»، «سید حسین حمامی»، «شیخ حسین حلی»، «سید ابوالقاسم خوئی»، «شیخ محمدباقر زنجانی»، «سید محسن حکیم» و «امام خمینی» ـــ بهره مند شد.
مرحوم آیت الله العظمی محقق کابلی(ره) پس از قریب به بیست سال تحصیل، تحقیق و تدریس در حوزه علمیه نجف اشرف، در سال 1351 به وطن خویش افغانستان برگشت و افق های تازه ای را در خود باوری، اعتماد به نفس، وحدت و هماهنگی مردم جامعه خویش ایجاد کرد.
آن مرحوم پس از ایفای نقش تاریخی خویش در پروسه مقاومت و دفاع مقدس مردم مظلوم افغانستان، از سال 1372 به جمهوری اسلامی ایران آمد و خدمات علمی و ارشادی خویش را در حوزه علمیه قم ادامه داد.
آیت الله محقق کابلی همچنین از اعضای برجسته مجمع جهانی اهل بیت(ع) بود.
ایشان پس از سالها خدمت علمی و اجتماعی در عراق، افغانستان و جمهوری اسلامی، نهایتاً شامگاه دیروز دوشنبه 20 خرداد 1398 در سن 91 سالگی در شهر قم چشم از جهان فروبست.
روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) این مصیبت را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، و نیز رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، عموم شیعیان جهان و بویژه ملت بزرگ افغانستان، تسلیت می گوید و برای بازماندگان آن فقید سعید صبر و اجر مسألت می نماید.