تقدیر ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) از زحمات ارزنده ریاست سابق دانشکده علوم اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام به نقل از حوزه ریاست؛ حجّت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) روز چهارشنبه 13 شهریور 1398 با صدور تقدیر نامه ای از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید صادق پیشنمازی؛ ریاست سابق دانشکده علوم اسلامی  قدردانی به عمل آوردند.
متن تقدیر نامه به این شرح است:

جناب آقای حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید صادق پیشنمازی
استادیار محترم دانشکده  علوم اسلامی
 سلامٌ علیکم
احتراماً، از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دوران تصدّی ریاست دانشکده علوم اسلامی صمیمانه قدردانی به عمل می‌آید. بی‌‌شک، تلاش‌های صادقانه‌ی جنابعالی در این دانشکده، موجبات ارتقای دانشکده و دانشگاه را فراهم ساخته، اجر اخروی را به همراه داشته است. توفیق روز افزون و سلامتی و موفّقیّت را برای جنابعالی از درگاه خدواند متعال خواستارم.
منصور میراحمدی چناروئیه