انتصاب دکتر مهدی محمدی به عنوان سرپرست گروه تاریخ اسلام و حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید صادق پیشنمازی به عنوان سرپرست گروه فلسفه و کلام اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام به نقل از حوزه ریاست؛ حجّت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) روز چهارشنبه 13 شهریور 1398 طی احکامی جداگانه آقایان دکتر مهدی محمدی قناتستانی را به‌ عنوان سرپرست گروه تاریخ اسلام و حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید صادق پیشنمازی را به عنوان سرپرست گروه فلسفه و کلام اسلامی  منصوب کردند.
متن احکام به این شرح است:

جناب آقای دکتر مهدی محمدی قناتستانی
استادیار محترم دانشکده علوم اسلامی
 سلامٌ علیکم
نظر به توانمندی، شایستگی و تخصّص ارزنده‌ی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست گروه تاریخ اسلام منصوب می‌گردید. انتظار می‌رود با هماهنگی دیگر اعضای محترم هیأت علمی گروه و با انجام وظایف مدیریت گروه، نسبت به ارتقای جایگاه گروه تاریخ اسلام در راستای اهداف و رسالت‌های دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام اهتمام ورزید.
منصور میراحمدی چناروئیه

جناب آقای حجّت الاسلام والمسلمین دکتر سیّد صادق پیشنمازی
استادیار محترم دانشکده علوم اسلامی
 سلامٌ علیکم
نظر به توانمندی، شایستگی و تخصّص ارزنده‌ی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست گروه فلسفه و کلام اسلامی منصوب می‌گردید. انتظار می‌رود با هماهنگی دیگر اعضای محترم هیأت علمی گروه، و با انجام وظایف مدیریت گروه، نسبت به ارتقای جایگاه گروه فلسفه و کلام اسلامی در راستای اهداف و رسالت‌های دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام اهتمام ورزید.
ضمناً، از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دوران تصدّی ریاست دانشکده علوم اسلامی صمیمانه قدردانی به عمل می‌آید. بی‌‌شک، تلاش‌های صادقانه‌ی جنابعالی در این دانشکده، موجبات ارتقای دانشکده و دانشگاه را فراهم ساخته، اجر اخروی را به همراه داشته است. توفیق روز افزون و سلامتی و موفّقیّت را برای جنابعالی از درگاه خدواند متعال خواستارم.

منصور میراحمدی چناروئیه