تقدیر ریاست دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) از زحمات ارزنده مدیر سابق گروه حقوق جزا و جرم شناسی

به گزارش روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السّلام به نقل از حوزه ریاست؛ حجّت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) روز سه شنبه 26 شهریور 1398 با صدور تقدیر نامه ای از زحمات ارزنده دکتر سلمان عمرانی  در سمت مدیر گروه حقوق جزا و جرم شناسی  قدردانی کرد.
متن تقدیر نامه به این شرح است:

جناب آقای  دکتر سلمان عمرانی
 سلامٌ علیکم
احتراماً، ضمن پذیرش استعفای جنابعالی، از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دوران تصدّی مدیریت گروه حقوق جزاء و جرم شناسی  دانشگاه، صمیمانه قدردانی به عمل می‌آید.بی شک، تلاش های جنابعالی موجبات ارتقای گروه را فراهم آورده، رضایت خداوند متعال را به همراه داشته است.  توفیق روز افزون و سلامتی را برای جنابعالی از درگاه خداوند متعال خواستارم.
منصور میراحمدی چناروئیه

بازدیدها: 27