امضاء تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و گروه معین پذیرش دانشجویان خارجی

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت آموزشی و فرهنگی، روز هفدهم دی ماه 1398، جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری میان “گروه معین پذیرش دانشجویان خارجی” و دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با حضور حجّت الاسلام و المسلمین دکتر منصور میر احمدی رئیس و حجّت الاسلام و المسلمین دکتر سید عابدین بزرگی معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و  دکتر سید هدایت رضوی “مدیر گروه معین” به همراه دو تن از کارشناسان این گروه در محل ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.

در این جلسه ، دکتر سید هدایت رضوی، ضمن تسلیت  به مناسب شهادت سردار  سلیمانی، از سوابق درخشان این گروه در جهت هدایت دانشجویان نخبه و محب اهل بیت علیهم السلام به جمهوری اسلامی نام برده و به بیان توانمندی های این گروه در ضمینه هدایت دانشجویان غیر فارسی زبان از آسیا و آفریقا به دانشگاه بین المللی اهل بیت پرداخت.

دکتر میراحمدی، نیز ضمن تشکر از همدردی دکتر رضوی ، با اشاره به فعالیت های مهم دانشگاه در سال های اخیر در جهت جذب دانشجویان غیر فارسی زبان، به بیان اهداف دانشگاه برای جذب متقاضیان نخبه و مستعد از میان محبین اهل بیت پرداخت و ابراز امیدواری کرد که همکاری میان دانشگاه و گروه معین به تحقق این اهداف کمک کند.

در پایان توافقنامه همکاری میان دانشگاه و گروه معین امضاء و لوح یاد بودی از طرف به دانشگاه به جناب آقای دکتر رضوی اهدا گردید.

بازدیدها: 6