امضاء تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا

به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از معاونت آموزشی و فرهنگی، روز سه‌شنبه هفدهم دی ماه 1398 ، دکتر منصور میراحمدی، رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به همراه معاون آموزشی و فرهنگی، دکتر سید عابدین بزرگی، با  رئیس مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا(افغانستان)،  دکتر عبدالرحیم اخلاقی و هیأت همراه دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار ، دکتر اخلاقی ضمن ابراز همدردی و عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی برای این عزیز از دست رفته طلب مغفرت و علو درجات نمودند. سپس به منظور تسریع امور و تسهیل روند جذب دانشجویان معرفی شده از دانشگاه بامیکا پیشنهاداتی را ارائه نمودند.

دکتر میراحمدی نیز با تشکر از ابراز همدردی دکتر اخلاقی و هیأت همراه ،‌ با بیان این نکته که دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) نگاه ویژه‌ای به دانشجویان مناطق محروم افغانستان دارد، ابراز داشتند که دانشگاه آمادگی هرگونه کمک و ایجاد تسهیلات به مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا را دارا می‌باشد.

در پایان این دیدار نیز تفاهم نامه ا‌ی بین طرفین، تمدید و به امضاء رسید.

بازدیدها: 6