دکتر محمد تقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: پیرو مکاتبه آقای دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارائه لیست سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور،‌ اینترنت رایگان برای این سامانه‌ فعال شده است.
به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر نظرپور در این خصوص اظهار داشت: در لینک https://www.ict.gov.ir/fa/unitraffic ، اطلاعات سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها که قبلاً مکاتبه با وزارت علوم داشته‌اند ارسال گردیده است، لذا اگر اطلاعات سامانه مجازی دانشگاه‌ها و مؤسسات تغییراتی داشته است مؤسسات آموزش عالی کشور حداکثر تا ۳۰ مهرماه فرصت دارند اطلاعات سامانه‌های آموزشی مؤسسه را در قسمت “ثبت نام جدید “ثبت کنند.

بازدیدها: 23

One Reply to “معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم خبر داد: فعال شدن اینترنت رایگان برای سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور”

1. سلام
    چرا سامانه دانشگاه بین المللی اهلبیت ع انترنت آن رایگان نیست؟ و در این روز ها انترنت درست کار نمی کند متأسفانه و دانشگاه هرگز پیگیر این مسأله نیست.
    و دیگه اینکه دانشگاه از سال قبل برای ما وعدۀ وای فای را داده بود اما تا هنوز از وای فای خبری نیست. همۀ این وعده ها چرا روی کاغذ سپری می شود؟