اردوی علمی، آموزشی، تفریحی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در لواسانات

اردوی علمی، آموزشی، تفریحی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی روز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ در منطقه لواسانات تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، اولین هفته از اردوی علمی، آموزشی و تفریحی بلند مدت دانشجویی با حضور بیش از ۴۰ تن از دانشجویان غیرایرانی دختر و پسر برگزار گردید.

هدف از برگزاری این اردو آموزش مباحث معرفت شناسی، خداشناسی، هستی شناسی و… بوده که برای ارتقای سطح علمی و معرفتی دانشجویان مفید و ارزنده است. در کنار برنامه های آموزشی این اردو؛ دانشجویان از برنامه های تفریحی نظیر کوهنوردی، اسب سواری، فوتبال و مناظر زیبای طبیعت لواسان نیز بهره بردند،.

گفتنی است که دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)در راستای ارتقای سطح علمی دانشجویان در کنار آموزش و تحصیل؛ تلاش می کند در این روزهای کرونایی با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی زمینه های چنین اردوهایی را برای تفریح دانشجویان فراهم کند و در همین راستا در آینده نیز برنامه های دیگری در دست اجرا دارد. قابل ذکر است این سلسله اردوها قرار است به مدت دوازده هفته و‌ هر هفته از روز چهارشنبه تا جمعه برگزار گردد.