پیش نشست کنگره بین المللی حضرت ابوطالب حامی پیامبر اعظم (ص) در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)

پیش نشست کنگره بین المللی حضرت ابوطالب حامی پیامبر اعظم (ص)، به همت معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه تاریخ اسلام، روز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، بیست و ششمین نشست علمی کنگره بین المللی حضرت ابوطالب حامی پیامبر اعظم (ص) با موضوع “عرصه ها و علل ابوطالب ستیزی در گستره تاریخ” به میزبانی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.

این نشست که با حضور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد. دکتر مهدی محمدی؛ مدیر گروه تاریخ اسلام دانشگاه اهل بیت (ع) دبیر علمی این نشست را بر عهده داشت و آیت الله یوسفی غروی؛ از اساتید عالی حوزه علمیه و حجّت الاسلام زارع خورمیزی؛ عضو هیأت علمی گروه تاریخ در آن به ارائه بحث پرداختند.