سمینار معرفی  مهمترین آثار مرتبط با وضعیت شناسی شیعیان در تاریخ معاصر افغانستان برگزار می شود

سمینار معرفی  مهمترین آثار مرتبط با وضعیت شناسی شیعیان در تاریخ معاصر افغانستان، روز یکشنبه ۱۰ اسفند  ۱۳۹۹ در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، سمینار معرفی “مهمترین آثار مرتبط با وضعیت شناسی شیعیان در تاریخ معاصر افغانستان، به همت معاونت پژوهش و فناوری در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار می شود.

ارائه دهندگان این سمینار، حجّت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا زارع خورمیزی، عضو هیأت علمی دانشگاه و حجّت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا پیری، پژوهشگر مجمع جهانی اهل بیت (ع) در حوزه افغانستان می باشند.

این سمینار از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در سالن کنفرانس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار می شود.