همایش ملّی میراث علمی و فرهنگی حمد‌الله مستوفی قزوینی

همایش ملّی میراث علمی و فرهنگی حمد‌الله مستوفی قزوینی روز چهارشنبه ۱۳ اسفند۱۳۹۹  در سامانه ال ام اس (LMS) دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، این همایش با محور‌های اوضاع سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در عصر حمد‌الله مستوفی، زندگی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حمد‌الله مستوفی، قزوین در عصر حیات حمد‌الله مستوفی، آثار و اندیشه‌های حمد‌الله مستوفی، حمد‌الله مستوفی و تاریخ نگاری، حمد‌الله مستوفی و جغرافی‌نگاری، حمد‌الله مستوفی و شعر حماسی – تاریخی، نسخه‌شناسی آثار و ذیل‌های آثار حمد‌الله مستوفی، سبک‌شناسی و روش‌شناسی آثار حمد‌الله مستوفی، ایرانشناسان و حمد‌الله مستوفی برگزار خواهدشد.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این همایش از طریق لینک (https://ac.amindic.com/conf-panel4) اقدام نمایند.

شایان ذکر است که دکتر محمد‌رضا ابوئی مهریزی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بین‌‎المللی اهل بیت “علیهم السلام”در این همایش سخنرانی خواهند کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر از برنامه همایش اینجا کلیک کنید.