ورود دانشجویان کشور سوریه به دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام

دیدار دوستانه رئیس و معاونین دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام با رؤسا و معاونین دانشگاه لاذقیه و دمشق عصر روز شنبه مورخ ۱۶ اسفند ماه ۱۳۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام، در این دیدار که در راستای بازدید هفته گذشته رئیس دانشگاه اهل بیت (ع ) از دانشگاه دمشق و لاذقیه و همچنین عقد توافق نامه مشترک همکاری با این دو دانشگاه بزرگ کشور سوریه برگزار شد ، اعضای جلسه به مسائل مربوط به تطبیق دروس، نحوه پذیرش دانشجو، انجام فعالیت های علمی و پژوهشی مشترک، اعزام دانشجو و اساتید و گذراندن دوره های علمی و … پرداختند و نقشه کلی راه برای تبادلات علمی و پژوهشی مطرح شد و معاونین سه دانشگاه با یکدیگر آشنا شدند.

لازم به ذکر است در روزهای آینده دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) میزبان متقاضیان تحصیل از کشور سوریه در ۱۲ کد رشته تحصیلی مصوب وزارت علوم و تحقیقات خواهد بود.

همچنین مقرر گردید معاون آموزشی دانشگاه دمشق به زودی از دانشگاه اهل بیت (ع) بازدید به عمل آورند.