اردوی علمی، تفریحی زبان آموزان مرکز آموزش زبان فارسی در پل طبیعت

اردوی آموزشی، تفریحی زبان آموزان مرکز آموزش زبان فارسی روز یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ در مجموعه پارک آب و آتش تهران به همت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در این اردو که مسئولین مرکز آموزش زبان فارسی آقایان دکتر میثم حنیفی و رضا عشقی به همراه آقای دکتر خاموشی از اساتید مرکز زبان نیز شرکت داشتند؛ زبان آموزان از نزدیک با بسیاری از مطالب درسی که به صورت تئوریک در کلاس آموزش دیده بودند، آشنا شدند. علاوه براین تلاش کردند با برقراری ارتباط با عابران و گردشگران حاضر در پل طبیعت ضمن گفتگو با ایشان به تقویت و تکمیل آموزش های زبانی خود بپردازند.

قابل ذکر است در این دوره از آموزش زبان فارسی مجوعاً ۱۰ دانشجو از کشورهای هندوستان، پاکستان، اندونزی، غنا و نیجریه در حال گذارندن دوره آموزش زبان فارسی هستند.