بازدید نمایندگان دانشگاه دمشق سوریه از دانشگاه اهل بیت علیهم السلام

نشست دوستانه هیات رئیسه دانشگاه دمشق و دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام روز دوشنبه مورخ ۱۸ اسفند ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام، هیأت اعزامی دانشگاه دمشق متشکل از دکتر عصام منصور الخوری معاون امور علمی دانشگاه دمشق، دکترمحمد فراس محمد الحنادی معاون پژوهشی دانشگاه دمشق، دکتر میساء علیوفی رئیس اداره بین‌الملل، دکتر غیث ورکوزک رئیس اداره پژوهشی، دکتر محمد سعید ابوطراب معاون دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه دمشق عصر دیروز با رئیس و معاونان دانشگاه اهل بیت (ع) دیدار کردند.

در این دیدار که در ادامه بازدید دکتر سعید جازاری از دانشگاه دمشق و عقد توافق نامه همکاری مشترک با این دانشگاه بود، دکتر سعید جازاری برقراری ارتباط همکاریهای علمی و پژوهشی با دانشگاه دمشق را دارای آینده ای روشن معرفی کرد و گفت: این دانشگاه می تواند در رشته های ادبیات و علوم انسانی ، مدیریت، حقوق ، اقتصاد، فلسفه، تاریخ، علوم اجتماعی و فنی مهندسی به ویژه رشته مکاترونیک پذیرای دانشجویان کشور سوریه باشد.

در ادامه هیأت اعزامی از دانشگاه دمشق نیز خرسندی خود را از انقعاد این توافق نامه و تبادل علمی با دانشگاه اهل بیت (ع) اعلام کردند و افزودند؛ ما سعی می کنیم تحقیقات مشترک در راستای شرایط موجود در بخش های مختلف را در دستور کار قرار دهیم و هرچه سریع تر وارد مرحله کار اجرایی و علمی با این دانشگاه شویم.

همچنین در این جلسه مسئولین دو دانشگاه در خصوص مسائل مربوط به رفت و آمد اساتید برای گذراندن دوره های فرصت مطالعاتی، تبادل دانشجو، انجام دوره های علمی مشترک ، انجام پایان نامه های مشترک، به اتفاق نظر رسیدند.

برگزاری کلاس های غیرحضوری، وبینارهای علمی و پژوهشی ، پایان نامه های مشترک و …. از دیگر مسائلی بود که در این دیدار مورد بحث و توافق قرار گرفت.