زمینه‌های ورود دانشجویان لبنانی به دانشگاه اهل بیت علیهم السلام

دکتر مهدی صالحی معاون ارتباطات و بین الملل ، دکتر مهتاب رضیئی رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه اهل بیت علیه السلام با دکتر صلاح فحص نماینده حزب امل لبنان در تهران ، سه شنبه ۱۹ اسفند ماه ملاقات کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام، در این دیدار که با هدف توسعه جذب و حضور دانشجویان لبنانی در دانشگاه اهل بیت (ع) در دفتر جنبش امل در تهران برگزار شد، دکتر مهدی صالحی گفت: دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) آمادگی دارد تا پذیرای جوانان نخبه لبنانی در رشته های فنی مهندسی(مکاترونیک)، علوم انسانی( اقتصاد- مدیریت- حقوق- بین الملل – فلسفه- ادیان – تاریخ) در مقطع کارشناسی ارشد باشد.

معاون بین الملل دانشگاه اهل بیت(ع) افزود: این دانشگاه مقدمات امضای تفاهم نامه با دانشگاه های لبنانی را شروع کرده است و امیدواریم با توسعه روابط علمی با کشور لبنان مقدمات حضور متقابل دانشجویان و اساتید ایرانی و لبنانی فراهم گردد.

دکتر صلاح فحص نیز این اتفاق را مبارک دانست و گفت: برقراری ارتباط علمی و دانشگاهی بسیار مهم است و با بررسی این موضوع امیدوارم زمینه های این تبادل صورت پذیرد.