مراسم عید مبعث در دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت علیهم السلام

روز مبعث بر پایهٔ باورهای اسلامی و به استناد تاریخ دین اسلام، روزی است که در سال 609 میلادی، حضرت محمد (ص) پیامبر اسلام، به درجه پیامبری برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام به نقل از دکتر ابوئی مهریزی، مسلمانان معتقدند او در غار حرا توسط فرشته وحی جبرائیل  از سوی خداوند به پیامبری نایل آمد و مأمور شد که بت پرستی را از زمین بردارد و یکتاپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند.

براساس باور شیعیان، محمد ابن عبدالله در روز 27 رجب سال 40 عام الفیل (سال ۱۳ پیش از هجرت) مبعوث شد. شیعیان این روز را جشن می‌گیرند ولی در نزد اهل سنت تاریخ دقیق بعثت پیامبر اسلام مشخص نیست؛ به دلیل نامعلوم بودن تاریخ، مبعث نزد اهل سنت جشن گرفته نمی‌شود ولی آنان این تاریخ را به عنوان زمان عروج پیامبر قبول دارند.

جشن مبعث در دانشگاه بین المللی اهل بیت علیه السلام با سخنرانی دکتر ابوئی مهریزی با محوریت تاریخچه مبعث رسول اکرم (ص) با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولین دانشگاه برگزار شد و جنبه های تاریخی مبعث پیامبر خاتم (ص) مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

لازم به ذکر است مراسم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.