اطلاعیه انتخاب پژوهشگر برتر 1400

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) پژوهشگران برتر دانشگاه را اعلام می‌کند؛

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت علیهم السلام، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) در بین‌لمللی در نظر دارد مقارن با هفته ملی بزرگداشت پژوهش و فناوری، پژوهشگران برتر دانشگاه را معرفی نماید. بر این اساس، به پیوست، آیین‌نامه و فرم درخواست پژوهشگر برتر هیئت علمی و دانشجویی دانشگاه در سال 1400 درج می‌گردد. اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه، حداکثر تا تاریخ 15 آذرماه 1400، مطابق دستورالعمل، مستندات خود را از طریق آدرس ایمیل ذکر شده در فرم درخواست ارسال نمایند. همچنین ایمیل مربوطه و نیز شماره تلفن داخلی 525 آماده پاسخگویی به سؤالات احتمالی است.

شیوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر فرم درخواست
دریافت شیوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر دانشجویی فرم درخواست شرکت دانشجویان در جشنواره
دریافت شیوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر اعضاء هیأت علمی فرم درخواست شرکت اعضاء هیأت علمی در جشنواره