نشست علمی مدیریت خویشتن برگزار شد

نشست علمی مدیریت خویشتن روز دوشنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۱ با حضور دکتر علی غلامی، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع)، در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)؛ دکتر علی غلامی با اشاره به این مسأله که ما باید در انتخاب‌های خودمان مناسب‌ترین گذینه را داشته باشیم، گفت: در زندگی همه ما این مورد وجود دارد که در هنگام مشکلات  برای حل مشکل اقدام نمی‌کنیم و علت این اصل  تنبلی ماست و یا اینکه از شنیدن جواب آن ترس داریم.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق بیان کرد: در این جا دو سوال اساسی مطرح است نخست اینکه چرا گاهی ما انسان ها در بازه‌های کوتاه مدت احساس نا امیدی می‌کنیم؟ و دیگر اینکه امید ما در زندگی به چیست؟

علی غلامی اظهار داشت: پیامبر می‌فرماید: خوشا به حال کسی که عیوبش او را از پرداختن به عیب دیگران باز می‌دارد. علت اینکه  انسان در زمان تنهایی با خود،  از خود لذت نمی‌برد و لذت را در بودن با دیگران می‌بیند این است که او خود را نمی‌شناسد.

دکتر علی غلامی در تعریف مدیریت خویشتن گفت: کنترل رفتار خود به منظور شناسایی و استفاده بهینه از نیروهای همه ابعاد وجودی انسان را مدیریت خویشتن می‌گویند. در واقع کسی که خود را نشناسد نمی‌تواند خود را مدیریت کند. در واقع کسی که خودش جاهل است نمی‌تواند دیگران را هدایت کند.

علی غلامی گفت: مراحل مدیریت خویشتن به ترتیب؛ خودآگاهی و خودباوری، هدفگذاری نیل به مطلوب، سازماندهی و اجرا و ارزیابی نتایج می‌باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (ع) بیان کرد در واقع مدیریت خویشتن ابعادی دارد که میتوان بر جسم، قلب، ذهن و احساس تأثیر بگذارد. برای مثال انسان می‌تواند با ورزش، رژیم غذایی مناسب و حتی بهداشت جسم ود را مدیریت کند.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه دانشجویان به بحث و گفت و گو و همچنین به بیان سوالاتی پیرامون موضوع پرداختند.