فراخوان چاپ کتاب در انتشارات دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع)

انتشارات دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) آماده پذیرش و چاپ آثار تألیفی و ترجمه اساتید، دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور، به‌ویژه در رشته‌های موردنیاز دانشگاه؛ ازجمله حقوق، روابط بین‌الملل، فلسفه و کلام، تاریخ، ادبیات فارسی، عرفان و تصوف، ادیان، مردم‌شناسی، ارتباطات، مدیریت بازرگانی، اقتصاد و مکاترونیک است.

* ویژگی‌های انتشارات دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع)

• ناشر دانشگاهی و دارای امتیاز کامل علمی برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران
  • امکان ترجمه آثار فاخر به زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسوی و توزیع آن در خارج از کشور

* خدمات تولید اثر

• طراحی جلد، صفحه‌آرایی، ویراستاری و سایر امور مرتبط با نشر کتاب
  • دارای خدمات ویژه توزیع و پخش کتاب
  • انجام فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی کتاب

* متقاضیان می‌توانند کاربرگ مورد نیاز جهت ثبت تقاضای چاپ را از پایگاه مجازی دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) به آدرس www.abu.ac.ir دریافت نموده و پس از تکمیل آنها به همراه فایل کتاب به رایانامه انتشارات به آدرس   [email protected]   ارسال نمایند.

* ثبت نام و ارائه اثر به منزله چاپ کتاب نیست و کلیه آثار ارائه شده در فراخوان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

* برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ثابت 55235654-021 (داخلی 525-430) و یا رایانامه [email protected] ارتباط حاصل فرمایید.

دریافت کاربرگ