پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر محمد صادق احمدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، متن پیام بدین شرح است:

آغاز سال‌تحصیلی بار دیگر نوید جوشش و پویش علمی و فرهنگی در مراکز علمی و دانشگاهی است. دانشجویان و کارکنان و اساتید با انگیزه و نیرویی افزون‌تر در راه رشد و کمال علمی، گامی دیگر به پیش برمی‌دارند تا آینده‌ای درخشان را برای جامعه انسانی رقم زنند.

آغاز سال‌تحصیلی جدید در کشور ما همواره مقارن با هفته دفاع مقدس و بزرگداشت مقاومت ملت ایران جنگ تحمیلی برابر قدرت‌های جهانی است. این تقارن زمانی، می‌تواند نشانه و معنایی برای اهالی دانش باشد که امروز، جنگ و دفاع حقیقی بر خاکریزهای معرفت در مبارزه با تیرگی نادانی و بی‌خردی است؛ خاصه آنکه در جهان معاصر، کج‌روی‌ها، ستم‌ها و جهالت‌ها با رنگ و لعاب مدرن رخ نموده‌اند و خورشید دانایی است که می‌تواند با روشن کردن چهره حقیقی آنها، رنج بشر امروز را بکاهد. آغاز سال‌تحصیلی در سال جاری با اربعین حسینی نیز مقارن است که امیدواریم شور و شعور حسینی درخت دانش را آبیاری کند و ثمرات ارزشمندی به بار آورد.

باری، معاونت فرهنگی-‌دانشجویی دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) با تبریک و شادباش سال جدید تحصیلی به همه دانشجویان عزیز، عزم آن دارد که سال پیش رو با تلاشی روزافزون برای هرچه بهتر شدن وضعیت رفاهی دانشجویان و تأمین امکانات بهتر، راه را برای رشد علمی دانشجویان گرامی هموارتر سازد. همچنین بر آنیم که با برنامه‌های فرهنگی پربارتر علاوه بر افزایش روحیه علمی، بر معرفت دینی و رشد روحی و معنوی دانشجویان نیز بیفزاییم تا شاهد دانشگاهی بالنده و پرثمر در عرصه‌های علمی و فرهنگی باشیم. به‌‌یقین این مهم جز به یاری دانشجویان و اساتید و همکاران و لطف پروردگار محقق نخواهد شد؛ پس دست یاری سوی تک‌تک خانواده دانشگاه اهل‌بیت‌ (علیهم‌السلام) دراز می‌کنیم و چشم یاری به درگاه الهی داریم.