پیام رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید جازاری، در پیامی فرارسیدن سال تحصیلی جدید را به کلیه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر می باشد:

بسمه تبارک و تعالی شانه

اساتید بزرگوار، محققین گرانقدر ، دانشجویان گرامی و همکاران
فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به یکایک شما عزیزان تبریک عرض می‌نمایم. امسال شروع سال تحصیلی از سویی با ایام مهم و مقدّسی برای مسلمانان و محبین مکتب اهل‌بیت «سلام الله علیهم» مقارن شده است و از سویی توسط رهبر معظم انقلاب «مد ظله العالی» به عنوان سال خاص «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامگذاری گردیده که این دو بار مسولیتی و رسالت این دانشگاه متبرک به نام مبارک اهل‌بیت «علیهم السلام» را سنگین‌تر و حساس‌تر می‌نماید.
با توکل و استمداد از درگاه الهی و با طلب همراهی و همیاری از تمام اعضا این خانواده علمی- فرهنگی، باید تلاش بی‌وقفه و اهتمام جدی خود را در ارتقا سطح کیفی دانشگاه در همه شوون آن بنماییم. امروز و در آغاز این سال تحصیلی به لطف پروردگار دانشگاه در ابتدای مسیر شایسته و بایسته شان خویش قرار گرفته است. مسیری که در چشم انداز خویش، دانشگاه جامع و الگویی متناسب در عرصه تولید علم و اندیشه ورزی، نو آوری و خلاقیت، فرهنگ ساز و کانون معنویت را در نظر دارد.
تبلور نظم در تمام عرصه‌های دانشگاه و توابع آن، کوشش در اعتلا نام مبارک دانشگاه به عنوان یک مرکز جامع دانش و فرهنگ، جدیت در تعلیم و تعلم کیفی؛ آنچه که اساتید و دانشجویان بدان التفات همه جانبه دارند؛ در پرتو اخلاص در مقام عمل و توسل به جانب اهل‌بیت «علیهم السلام» یقیناً ما را در این مسیر مهم یاری و رهنمون خواهند نمود.
سربلندی، عافیت و بهروزی جمیع آن عزیزان را مسألت دارم.

سعید جازاری معمویی

رییس دانشگاه بین المللی اهل‌بیت «علیهم السلام»