امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع) و دانشگاه بین المللی قزوین

دکتر سعید جازاری معموئی، رئیس دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع)، دکتر قاسم زاده، رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) صبح روز چهارشنبه ۲۵ آبان‌ماه با هدف توسعه همکاری های علمی بین المللی و هم افزایی برای تحقق اهداف مشترک تفاهم‌نامه‌ همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، این تفاهم‌نامه به منظور توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و بین المللی دو طرف، بهره‌مندی متقابل از ظرفیت‌ها و امکانات و همچنین توسعه ارتباطات علمی اساتید و دانشجویان دو دانشگاه، منعقد گردید.

دکتر جازاری، در این نشست، برگزاری اردوهای فرهنگی دانشجویان بین الملل، تبادل دانشجو و هدایت ایشان در رشته‌های متنوع موجود و همچنین برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌های مشترک بین المللی را از مهمترین محورهای همکاری دوجانبه دانست که لازم است در کمترین زمان عملیاتی شوند.

دکتر جازاری با اشاره به اهمیت فراهم کردن زمینه‌های بهره‌برداری از ظرفیت های دانشجویی و هیأت علمی دو دانشگاه در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی اظهار کرد: برنامه ریزی و برگزاری دوره‌های مشترک، مشارکت در اعطای فرصت‌های مطالعاتی به صورت متقابل، تدوین و ترجمه منابع و متون آموزشی، برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، مشارکت در برگزاری در اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، دعوت از اندیشمندان و شخصیت‌های علمی فرهنگی دیگر کشورها و همچنین مشارکت در جذب و اجرای طرح‌های پژوهشی بین المللی، از مهمترین محورهای همکاریدو دانشگاه می‌باشد که باید به آن توجه کنیم.

دکتر سید علی قاسم زاده، رئیس دانشگاه بین المللی قزوین در ادامه گفت: رسالت دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) نمادسازی از آموزش عالی کشور است و در این راستا به دنبال ایجاد یک نمونه موفق از دانشگاه تراز انقلاب هستیم.

رئیس دانشگاه بین المللی قزوین  به برگزاری همایش‌های بین المللی در حوزه مقاومت اسلامی در دانشگاه اشاره کرد و افزود: همکاری در برگزاری چنین همایش‌های بین المللی که با رویکرد آینده پژوهانه و با حضور اندیشمندان بزرگ کشورهای اسلامی برگزار شود، می‌تواند یکی از زمینه‌های مشترک همکاری باشد.

وی به پیگیری برای راه‌اندازی مرکز نوآوری‌های فرهنگی در دانشگاه اشاره و اظهار کرد: انجام دوره‌ها و اردوهای مشترک فرهنگی به منظور انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی برای دانشجویان بین الملل دو دانشگاه می‌تواند زمینه خوبی برای همکاری دو جانبه باشد.

دکتر قاسم زاده زبان را عامل اساسی انتقال فرهنگ دانست و بیان کرد: با وجود ظرفیت های خوبی که از وجود دانشجویان بین الملل و اساتید و پژوهشگران برتر جهانی در دو دانشگاه وجود دارد، می توانیم قلمرو زبان فارسی را در جهان گسترش دهیم و در دانشگاه‌ها به سمت تحقق این گفته رهبری که “زبان فارسی باید زبان علم شود” حرکت کنیم.