انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) و دانشگاه شاهد

امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و دانشگاه شاهد، فصل جدیدی برای ارتقای همکاریهای علمی، فرهنگی و پژوهشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به نقل از معاونت بین‌الملل، تفاهم نامه همکاری دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و دانشگاه شاهد، روز سه شنبه مورخ ۲۴ ابان ۱۴۰۱ با حضور دکتر چلداوی، رئیس دانشگاه شاهد و دکتر منصور حکیم الهی، قائم مقام رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) امضا شد.

دکتر منصور حکیم الهی با  اشاره به تحقق اهداف مشترک در این تفاهم نامه بیان کرد: همکاری و ارتباط علمی و پژوهشی این دو مجموعه حتی قبل از انعقاد این تفاهم‌نامه نیز وجود داشته است و امید می‌رود با امضای این تفاهم‌نامه و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های دو مجموعه شاهد گسترش کم و کیفی سطح همکاری‌ها باشیم.

دکتر چلداوی نیز در ادامه گفت: تشکیل کنسرسیومی از دانشگاه شاهد و دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)، برای آموزش دانشجویان بین المللی، با امضای این تفاهم نامه تحقق خواهد یافت.
بر اساس این تفاهم نامه، دو دانشگاه همکاری در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی، امور بین الملل، فرهنگی و رفاهی را با بهره مندی از امکانات و ظرفیت های دو طرف آغاز خواهند کرد. این تفاهم نامه به مدّت دو سال فعال است و کمیته ای برای پیگیری و نظارت بر آن تشکیل خواهد شد.