Nulled24

کتاب درآمدی بر مبانی تعزیه‌شناسی و تعزیه‌پژوهی منتشر شد

کتاب درآمدی بر مبانی تعزیه‌شناسی و تعزیه‌پژوهی، نوشته دکتر مسلم نادعلی‌زاده به همت انتشارات دانشگاه بین‌المللی اهل‌بیت (ع) منتشر شد. در این کتاب تاریخچه پیدایش تعزیه، ارکان تعزیه، سبک‌شناسی تعزیه، نسخه‌شناسی تعزیه، تعزیه از منظر فقهی، مبانی تعزیه‌پژوهی و آسیب‌شناسی تعزیه‌خوانی و تعزیه‌پژوهی بیان شده است و در پایان این

شروع

25 اردیبهشت 1400 - 7:30 pm

پایان

25 اردیبهشت 1400 - 7:30 pm

در این کتاب تاریخچه پیدایش تعزیه، ارکان تعزیه، سبک‌شناسی تعزیه، نسخه‌شناسی تعزیه، تعزیه از منظر فقهی، مبانی تعزیه‌پژوهی و آسیب‌شناسی تعزیه‌خوانی و تعزیه‌پژوهی بیان شده است و در پایان این معرفی و آسیب‌شناسی، نویسنده برای نخستین بار فهرستی جامع مشتمل بر بیش از دو هزار مدخل جهت نگارش «دایره‌المعارف تعزیه در ایران» ارائه نموده است. از آنجایی که مهم‌ترین مسئله در هر دانش شناخت موضوع آن دانش است، بر همین اساس، نویسنده در وهله نخست واژه تعزیه را از حیث لغوی و اصطلاحی بررسی نموده و سپس به تعریف آن می‌پردازد. به زعم نویسنده، تعزیه هنری شیعی است که بر چهار رکن: شعر، موسیقی، روایت و نمایش استوار است و تنها میراث مکتوب ادبیات نمایشی در زبان فارسی به شمار می‌رود.

این‌کتاب با 202 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و قیمت 45 هزار تومان منتشر شده است.

جهت تهیه کتاب با شماره 55235654-021 داخلی 515؛ یا شماره 09109612596 تماس بگیرید و یا به آدرس اینستاگرامی [email protected] مراجعه فرمایید.