Nulled24

11 دی 1399 - 3:00 pm

پایان

11 دی 1399 - 8:00 pm

نشست علمی مجازی (ظلم‌ستیزی از دیدگاه ادیان ابراهیمی) توسط مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، نشست علمی مجازی «ظلم ستیزی از دیدگاه ادیان ابراهیمی» توسط مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه با همکاری دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)، سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی و همایش بین المللی امام رضا(ع) و گفتگوی ادیان برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جازاری،  احمدرضا مفتاح و هاروا یهودا گرامی، خاخام ارشد یهودیان ایران سخنرانی خواهند کرد.

بر اساس این گزارش: دبیر علمی این نشست حجت‌الاسلام سید حامد علیزاده موسوی خواهند بود. که در روز پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۱ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به وقت تهران برگزار می شود و به صورت آنلاین از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی ذیل پخش می‌شود:

andisheqom.com
aparat.com/pasokhtv/live