رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با اهدای تقدیرنامه ای از خدمات ارزنده آقای محمد ناصر توسلی زاده در دوران تصدّی معاونت فرهنگی و دانشجویی و مسئولیت مشاور در امور فرهنگی و دانشجویی قدردانی کرد

به گزار ش روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از حوزه ریاست، به پاس خدمات ارزنده‌ی جناب آقای محمد ناصر توسلی زاده در دوران تصدّی معاونت  فرهنگی و دانشجویی و مسئولیت مشاور در امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اهدای تقدیر نامه‌ای توسط دکتر میراحمدی؛ ریاست دانشگاه در جلسه ی مورّخ 19-08-1398 هیأت رئیسه، قدردانی به عمل آمد. متن تقدیر نامه به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای محمدناصر توسلی زاده

سلام علیکم

احتراماً، بدینوسیله از زحمات ارزنده و بی‌شائبه‌ی جنابعالی در دوران تصدّی معاونت  فرهنگی و دانشجویی و مسئولیت مشاوردر امور فرهنگی ودانشجویی دانشگاه صمیمانه قدردانی به عمل می‌آید. بی‌شک، تلاش‌های صادقانه‌ی جنابعالی در این حوزه، موجب ارتقای دانشگاه  در عرصه‌ی فرهنگی  ودانشجویی گردیده، اجر اخروی را به همراه داشته است. توفیق روز افزون و سلامتی را  برای جنابعالی از درگاه خداوند متعال خواهانم.

منصور میراحمدی چناروئیه

رییس دانشگاه