حوزه دانشجویی دانشگاه خبر داد : تکمیل کارنامه سلامت جسمانی جهت انجام انتخاب واحد ترم جاری برای دانشجویان درحال تحصیل و جدیدالورود الزامیست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از حوزه دانشجویی ؛ پیرو ابلاغیه شماره 4/5/45034 مورخ 1399/06/04، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کلیه دانشجویان می بایست از تاریخ 15 شهریور 1399 الی 15 آبان 1399 نسبت به تکمیل کارنامه سلامت جسم و روان از طریق لینک زیر اقدام نمایند .
مقتضی است انجام انتخاب واحد ترم جاری دانشجو منوط به تایید مرکز مشاوره دانشگاه نسبت به تکمیل فرم مذکور می باشد.
در ضمن یادآور می شود دانشجویان غیر ایرانی جهت ثبت نام و تکمیل فرم زبان انگلیسی را انتخاب نمایند.
برای تکمیل کارنامه سلامت جسمی  (کلیک کنید)
برای تکمیل کارنامه سلامت روان (کلیک کنید)