معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم خبر داد: فعال شدن اینترنت رایگان برای سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

دکتر محمد تقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: پیرو مکاتبه آقای دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارائه لیست سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور،‌ اینترنت رایگان برای این سامانه‌ فعال شده است.
به گزارش اداره روابط عمومی و بین المللی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر نظرپور در این خصوص اظهار داشت: در لینک https://www.ict.gov.ir/fa/unitraffic ، اطلاعات سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها که قبلاً مکاتبه با وزارت علوم داشته‌اند ارسال گردیده است، لذا اگر اطلاعات سامانه مجازی دانشگاه‌ها و مؤسسات تغییراتی داشته است مؤسسات آموزش عالی کشور حداکثر تا ۳۰ مهرماه فرصت دارند اطلاعات سامانه‌های آموزشی مؤسسه را در قسمت “ثبت نام جدید “ثبت کنند.