در دیدار دکتر سعید جازاری با کارمندان دانشگاه مطرح شد : امیدوار هستیم انشاءالله در کنار هم یک خانواده با نشاط موفق و رو به کمال را گرمتر کنیم؛با کمک همه شما عزیزان

دومین دیدار دکتر سعید جازاری معمویی، رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) با کارمندان دانشگاه بصورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) روز دوشنبه مورخ 12 آبان 1399 دکتر سعید جازاری معمویی به مناسبت ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) با کارمندان دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
دکتر جازاری در این دیدار ضمن تبریک ایام با سعادت ولادت نبی بزرگوار اسلام و رئیس مکتب تشیع، با اشاره به آیه 107 سوره انبیاء این عید را یک عید جهانی دانست و افزود؛ وجود مبارک پیغمبر یک رحمت جهانی است بنابراین آنهایی که اهل معرفت هستند آنهایی که آگاه هستند و حتی آنهایی هم که مطلع از این موضوع نیستند از این رحمت و فیض بهره می‌برند. خطابی که نسبت به پیامبر اکرم(ص) بیان شده خطاب خاص است این آیه شریفه شش تاکید دارد و دو انحصار ، شش تاکید آن مقدمه است که یک مطلب را بیان کند که ما اگر این پیغمبر را انتخاب کردیم و به سمت مردم فرستادیم یک هدف داشتیم و آن این است که آن رحمت با عظمت را به مردم هدیه بدهیم آیه هم نفرمود است به مردم، می فرماید برای همه ملکوت و رحمت، فرمود رحمت للعالمین. لذا این عید عید مهمی است.
دکتر سعید جازاری معمویی با اشاره به آغاز فصل دوم فعالیت های دانشگاه گفت؛ ما قصد داریم کارمندان را از برنامه های دانشگاه بهتر مطلع کنیم ما باید بدانیم راه سختی را در پیش داریم اما راه سختی که انشاءالله با اتکای به خدا و با امید به عنایت خود اهل بیت (ع) باید برای من و شما ساده شود. ما بنا داریم که دانشگاه را اتقاء بدهیم، ما چهار دانشکده مهم را باید فعال کنیم. مرکز رشد و فناوری  و یکی از دانشکده های خیلی خاص ما که برند ما در سطح بین الملل و خاورمیانه است در این ساختمان خواهد بود،  سه دانشکده و دو دپارتمان اصلی ما مثل دپارتمان های زبان و  زنان ما هر دو در محدوده جنوب برگزار خواهد شد، ما بنا داریم کارهایی را انجام دهیم که بیشتر برای دانشجویان خارجی موضوعیت داشته باشد و جذب بالاتری را ایجاد بکند.
رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در ادامه سخنان خود چهار محور اخلاقی را موجب سعادت در محیط کار دانست و افزود؛ بحثی در دنیای امروز وجود دارد به نام اخلاق کار، یعنی اینکه من چگونه در محیط کاری احساس موفقیت و سعادت کنم اولین قانون سعادت در محیط کار عبارتست از: اخلاق محوری؛ پیامبر اکرم (ص) فرمودند، بعد از ایمان اگر بخواهید عقل خودتان را بالا ببرید باید بتوانید با مردم دوستی کنید؛ دوم رشد طلبی و کمال طلبی است باید بتوانید خلاقیت داشته باشید و زمینه رشد خود را فراهم کنید؛ مسئله سوم هم افزایی است مقصود از هم افزایی یعنی همدیگر را بالا ببرید یکی از مشکلات بزرگ کشورهای شرقی این است که کار تیمی را بلد نیستند آن چیزی که عامل موفیقت در محیط اداریست هم افزایست یعنی کمک همدیگر باشید چهارم بحث امنیت است یعنی بر روح و نشاط افراد اثر نگذارید، محیط امنیتی ذهن افراد را بهم نریزید.
دکتر سعید جازاری در پایان ابراز امیدواری کرد که انشاءالله بتوانیم در کنار هم یک خانواده با نشاط، موفق و رو به کمال را گرمتر و سرعت پیشرفت آن را بیشتر کنیم با کمک همه شما عزیزان.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter