رییس جدید دانشگاه اهل بیت(ع) منصوب شد/ قدردانی از زحمات دکتر میراحمدی

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با صدور حکمی، رییس جدید دانشگاه اهل بیت(ع) را منصوب کرد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به نقل از خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ آیت الله «رضا رمضانی» با صدور حکمی، رییس جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) را منصوب کرد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و رئیس هیأت امنای دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) در این حکم، حجت الاسلام دکتر «سعید جازاری معمویی» را برای مدت پنج سال به ریاست این دانشگاه منصوب کرد.
متن حکم آیت الله رمضانی به شرح زیر است:
بسمه تعالی شأنه
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سعید جازاری معمویی (دام عزه)
نظر به سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی جنابعالی به پیشنهاد اینجانب و موافقت اعضای محترم هیأت امنا به موجب ماده 12 اساسنامه دانشگاه بین المللی اهل بیت (علیهم السلام) بدینوسیله شما را که از اساتید فرهیخته و نخبه می باشید به سمت ریاست این دانشگاه برای مدت پنج سال منصوب می نمایم.
امید است نسبت به تحقق اهداف عالیه اساسنامه دانشگاه و با نوآوری های ارزشمند و خلاقیت ویژه در انجام مأموریت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه و مجمع جهانی اهل بیت (علیهم السلام) در راستای تعلیم و تربیت نخبگان جهان اسلام اقدام نمائید.
انتظار می رود اصلاح، توسعه و تحول دانشگاه در ساختار و ابعاد علمی، پژوهشی و نیز جهات معنوی و اخلاقی در رأس برنامه ها قرار گیرد.
تعلیم و نشر ذخائر علمی مکتب و مدرسه اهل بیت (علیهم السلام) و تبیین آراء دانشمندان و متفکرین مسلمان، تقویت و توسعه تعاملات علمی و پژوهشی با مجامع علمی، دانشگاهی و مطالعاتی در عرصه های داخلی و بین المللی، اهتمام به رشد معنوی و اخلاقی جویندگان علم و اندیشه، بهره مندی از ظرفیت های علمی و اندیشه های خارجی و داخلی به ویژه اعضای محترم هیأت امناء و هیأت علمی دانشگاه، از مهم ترین عوامل مؤثر در توسعه و ارتقاء همه جانبه دانشگاه می باشد و ان شاء الله در تحقق همه آن اهداف عالیه موفق خواهید بود.
سلامتی و سربلندی جنابعالی را از خداوند متعال مسألت می نمایم.
رضا رمضانی
رئیس هیأت امنای دانشگاه بین المللی اهل بیت (علیهم السلام)

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter