امضای تفاهم نامه همکاری با پردیس فارابی دانشگاه تهران در سفر اعضای هیات رئیسه دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به قم

به دنبال معارفه ریاست جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در راستای توسعه روابط این دانشگاه با مراکز علمی و آکادمیک قم، روز چهارشنبه 21 آبان 1399 اعضای هیأت رییسه این دانشگاه مرکب از رییس، مدیران ارشد حوزه های بین الملل، پژوهش، آموزش و اداری از پردیس فارابی دانشگاه تهران بازدید و در جلسه ای با حضور رییس و معاونان این دانشگاه زمینه های همکاری دو طرف را بررسی کردند.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، به دنبال معارفه ریاست جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت در راستای توسعه روابط این دانشگاه با مراکز علمی و آکادمیک قم روز چهارشنبه 21 آبان 1399 اعضای هیأت رییسه این دانشگاه مرکب از رییس، مدیران ارشد حوزه های بین الملل، پژوهش، آموزش و اداری از پردیس فارابی دانشگاه تهران بازدید و در جلسه ای با حضور رییس و معاونان این دانشگاه زمینه های همکاری دو طرف را بررسی کردند.

دکتر محمدرضایی؛ رییس پردیس فارابی دانشگاه تهران ضمن خوشامدگویی به اعضای هیأت رییسه دانشگاه اهل بیت (ع)، به بیان گزارشی از تاریخچه و فعالیتهای این دانشگاه پرداخت و با بیان اینکه پردیس فارابی قدیمی ترین مرکز آموزش عالی در قم می باشد که تأسیس آن به پنجاه سال قبل بر می گردد .
وی ادامه داد: این پردیس شامل چهار دانشکده در حوزه های علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی و الهیات می باشد که سیاست راهبردی خود را گسترش همکاری با دانشگاههای داخل و خارج ایران می داند.
دکتر منتظری؛ معاون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه هم با بیان اینکه شروع همکاری با دانشگاه اهل بیت (ع) ظرفیت های زیادی را برای دو طرف ایجاد خواهد کرد افزود، برخی امکانات این دانشگاه از جمله مرکز آموزش مجازی بسیار پر قوت به فعالیت های خود می پردازد و توانسته است در دوران بیماری کرونا به سرعت خدمات لازم را ارائه کند.

وی ادامه داد: ترجمه ، پژوهشهای اسلامی و مشارکت در همایش های بین المللی می تواند زمینه مناسبی برای همکاری باشد.
دکتر مسلم محمدی؛ رئیس دانشکده الهیات هم از برگزاری همایش و پیش نشست هایی با موضوع بیماری کرونا از نگاه دینی و اخلاقی پرداخت و از دانشگاه اهل بیت(ع) درخواست کرد که به عنوان حامی علمی این نشست ها با این دانشگاه همکاری نماید .
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید جازاری؛ رییس دانشگاه اهل بیت (ع) نیز در ادامه با معرفی دانشگاه اهل بیت (ع) و رشته های موجود در این دانشگاه، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری فی مابین اعلام کرد.
دکتر سعید جازاری با برشمردن برخی ویژگی های خاص دانشگاه اهل بیت (ع) از جمله سیاست پذیرش حداکثری دانشجویان خارجی از ملیت های مختلف همچنین ظرفیت های ایجاد شده در روابط بین الملل آمادگی خود را جهت ایجاد ارتباط با مراکز فاخری همچون پردیس فارابی دانشگاه تهران اعلام کرد.
دکتر جازاری افزودند هدف گذاری این دانشگاه ، هدف گذاری بزرگی است و آموزش دانشجویان مسلمان با نگاه کاملا ًعلمی و آکادمیک همچنین آماده کردن آنها برای حضور در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی از مهم ترین اهدف تاسیس این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه اهل بیت (ع) از تغییر ساختار، گسترش کمی و کیفی دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد و ایجاد دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه را از اولویت های اصلی دانشگاه اهل بیت بر شمرد و افزود درخواست جذب اعضای هیات علمی این دانشکده انجام شده است و به زودی شاهد تأسیس رشته های فنی مهندسی به عنوان یکی از اصلی ترین نیازهای دانشجویان مسلمان خواهیم بود.
ایشان از جمله برنامه های دیگر این دانشگاه را تقویت و به کارگیری اعضای هیات علمی متخصص ، همچنین انتشار مجلات علمی پژوهشی به زبان های دیگر را برشمردند و افزودند مطالعات خوبی در حوزه کشورهای فارسی زبان در قالب پایان نامه و تحقیقات میدانی انجام شده است که ظرفیت خوبی را برای انتشار و استفاده از این پژوهش ها داریم که امیدواریم به زودی شاهد انتشار و به اشتراک گذاری آنها با مراکز دیگر علمی و آکادمیک باشیم.
مدیران ارشد دانشگاه اهل بیت (ع) هم هر یک به بیان نقطه نظرات خود در همکاری با پردیس فارابی دانشگاه تهران پرداختند.حجت الاسلام دکترقمی ، دکتر صالحی، دکترحکیم الهی ،دکتربزرگی، آقای قدرت آبادی و خانم دکتر شریف اعضای این هیات از دانشگاه اهل بیت (ع) بودند.

در انتها تفاهم نامه همکاری دو دانشگاه به عنوان سند رسمی شروع همکاری ها به امضای دو طرف رسید.
تبادل اساتید و دانشجویان، ایجاد فرصت های مطالعاتی برای اساتید، استفاده از ظرفیت دو طرف در جذب دانشجویان بین المللی ، برگزاری همایشهای ملی و بین المللی مشترک همچنین برگزاری دوره های کوتاه مدت از مهم ترین بندهای مورد توافق طرفین بود که در این تفاهم نامه به آن تصریح شده است.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter