پیام تسلیت رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به مناسب شهادت دانشمند مجاهد دکتر محسن فخری زاده

بسمه تعالی

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

شهادت دانشمند مجاهد دکتر محسن فخری زاده را تسلیت عرض می کنم . ایشان شخصیتی ارزشمند و وفادار به مکتب و میهن اسلامی خویش بودند که عمر شریف خود را در راه اعتلای کشور صرف کرد و در  عرصه های علم و دانش درخشید .

مدعیان دفاع از حقوق انسان   بدانند که جامعه ایران اسلامی به عنوان یکی از قربانیان ترور به پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام، همواره این اعمال خشونت بار را در سراسر این کره خاکی  محکوم می کند. امیدواریم جامعه بین الملل با محکوم کردن این اقدام که مصداق واضح زیر پا گذاشتن  ارزشهای انسانی و هتک حقوق بشری است، اهتمام خود را به دفاع از اصول اخلاقی،  ارزش‌های انسانی، برقراری عذالت جهانی و صلح نمایان کند.

اینجانب بار دیگر شهادت این نخبه خدوم  را به محضر ملت فهیم ایران، مقام معظم رهبری و خانواده مکرم ایشان تبریک و تسلیت عرض می کنم و از خداوند متعال علو درجات را برای آن فقید سعید مسالت دارم.

سعید جازاری معمویی

رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت “علیهم السلام”