مراسم روز پژوهش با تقدیر از پژوهشگران برتر در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد

دکتر سعید جازاری معمویی؛ رییس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) به مناسبت هفته پژوهش در جمع اساتید و پژوهشگران دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) سخنرانی کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع)، سه شنبه 25 آذر 1399 مراسمی به مناسبت آغاز هفته پژوهش با سخنرانی دکتر سعید جازاری معمومی؛ رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) و تقدیر از پژوهشگران برتر در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجّت الاسلام و المسلمین دکتر قمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشگاه در سال گذشته پرداخت.
در ادامه دکتر سعید جازاری معمویی در سخنانی ضمن تبریک این مناسبت به اساتید و پژوهشگران دانشگاه اهل بیت (ع) گفت: یکی از مهمترین نکته هایی که یک کشور و یک جامعه را می تواند به عرش برساند بحث پژوهش است اصولاً پژوهش یعنی تولید علم و نهضت ایجاد علم.
وی ادامه داد: چرا ما امروزه به پژوهش و تحقیق توجه خاص پیدا کردیم و آن را متمایز می کنیم از حوزه آموزش، علتش این است که از قرن بیستم به بعد موضوع انتقال علم و تولید علم از هم متمایز شد.
دکتر سعید جازاری گفت: پژوهش یعنی قدرت علمی که بنده و شما و جامعه ما را می تواند در سطح دنیا مطرح کند، آن جامعه ای که توانسته در حوزه علم و پژوهش موفق باشد، در سطح دنیا مطرح است. همین امروز اگر بخواهند در ایران برند دانشگاه را مطرح کنند آنجایی را مطرح می کنند که از نظر علمی قوی است.
وی ادامه داد: ما وقتی در دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) موفق خواهیم بود که همزمان که توانسته ایم فضا را تغییر بدهیم بتوانیم در انتشارات دانشگاه، در مجموعه پژوهشی دانشگاه برند سازی کنیم .امید این است که این دانشگاه انشاالله به همت شما اساتید بزرگوار در حوزه پژوهش هم در خارج و هم در داخل جایگاه پیدا کند.
در پایان این مراسم  از دو اثر پژوهشی رونمایی شد و نیز از پژوهشگران برتر و پژوهشگران شایسته تقدیر تجلیل به عمل آمد.